Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Η πρώτη καλοκαιρινή απόδραση στη Σίφνο μετά την καραντίνα [pics]

Μπορεί ο κορονοϊός να εξακολουθεί να κυκλοφορεί ανάμεσά μας, όμως όλοι έχουμε πάρει μια βαθιά ανάσα και ευελπιστούμε ότι τα δύσκολα πέρασαν.

Αυτή την άποψη ενστερνίζονται και η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη, αφού έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητα που είχαν πριν την επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού και στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Με αφορμή την έλευση του Σαββατοκύριακου το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το πρώτο του ταξίδι μετά από καιρό και να επισκεφτεί ένα κυκλαδίτικο νησί προκειμένου να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η επιλογή μόνο τυχαία δεν ήταν, μιας και η Χριστίνα Μπόμπα και  Σάκης Τανιμανίδης έβαλαν μερικά ρούχα σε μια βαλίτσα και ταξίδεψαν στην όμορφη Σίφνο. Η αλήθεια είναι ότι δυο τους έχουν μεγάλη αδυναμία στο συγκεκριμένο νησί, αφού αποτελεί και το μέρος που πραγματοποίησαν τον γάμο τους το Σεπτέμβριο του 2018. Την αποκάλυψη της απόδρασης έκανε η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H όμορφη influencer δημοσίευσε στο προφίλ της μερικές φωτογραφίες από τη βόλτα της μη κρύβοντας τον ενθουσιασμό της που βρίσκεται στο κυκλαδίτικο νησί.

Δες φωτογραφίες:

Το ζευγάρι θα υποδυθεί τον Ιούνιο με τον καλύτερο τρόπο!

Read More

And More