Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Η τυχαία συνάντηση που έγινε έρωτας, τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο και τα δίδυμα που έρχονται (pics, video)

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πλέουν σε πελάγη απέραντης ευτυχίας, αφού σε μερικούς μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα παιδιά τους.

Ο γνωστός παρουσιαστής και η όμορφη influencer κράτησαν επτασφράγιστο μυστικό τη χαρμόσυνη είδηση κι όταν πέρασε το απαραίτητο διάστημα μοιράστηκαν τη χαρά τους με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media. Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα φέτος στο σπιτικό τους και αναμφίβολα το 2020 θα αποτελεί πάντα μια πολύ ξεχωριστή χρονιά για εκείνους.

(Διάβασε εδώ τι δήλωσε ο μπαμπάς του Σάκη Τανιμανίδη για το ευτυχές γεγονός)

“Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα”, σημείωσε η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα της ανάρτησής της αποκαλύπτοντας πώς ο δρόμος μέχρι την εγκυμοσύνη δεν ήταν ρόδινος.

Λίγο αργότερα, ο Σάκης Τανιμανίδης γνωστοποίησε ότι περιμένουν δίδυμα σημειώνοντας: «Κι έτσι ξαφνικά…σε λίγο θα γίνουμε 4!!» 

Το love story του ζευγαριού:

Όλα ξεκίνησαν στα τέλη του 2015, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα συναντήθηκαν στα γραφεία της πολυεθνικής που δούλευε εκείνη. Μερικούς μήνες αργότερα, το ζευγάρι βρέθηκε σε μία επαγγελματική συνάντηση κατά τη διάρκεια της οποίας οι δυο τους συνομίλησαν και ήρθαν πιο κοντά. Όπως έχει παραδεχτεί η όμορφη influencer σε συνέντευξή της, τότε ήταν που έγινε το “κλικ” και στους δύο. Μετά το πέρας αυτού, ο γνωστός παρουσιαστής βρήκε το τηλέφωνό της και το πρώτο ραντεβού δεν άργησε να έρθει.

Την περίοδο εκείνη ο Σάκης Τανιμανίδης ταξίδευε για τις ανάγκες της εκπομπής “World Party”, έτσι λίγες ώρες μετά από το ραντεβού τους ο παρουσιαστής θα πέταγε. Η Χριστίνα Μπόμπα είχε αποκαλύψει για το πρώτο ραντεβού τους: “Αλήθεια, στο πρώτο μας ραντεβού έλυνα γρίφους. Ήθελε να τεστάρει αν είμαι έξυπνη. Μου είπε “έχω πέντε γρίφους που δεν έχει λύσει ποτέ κανείς”. Λίγο αργότερα θα ταξίδευε για Θεσσαλονίκη και από εκεί θα ξεκινούσε δίμηνα γυρίσματα για το World Party. Αφού έλυσα, λοιπόν, τους τέσσερις γρίφους και πριν ακούσω τον τελευταίο, μου είπε “αν τον λύσεις, δεν θα πετάξω σήμερα”. Έτσι κι έγινε. Τον έλυσα κι εκείνος άλλαξε τα εισιτήρια του για να περάσει άλλη μια μέρα μαζί μου”.

Στις αρχές του 2017 η Χριστίνα Μπόμπα αποφασίζει να διοργανώσει ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι στον Σάκη Τανιμανίδη, καθώς εκείνος θα έφευγε για τον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να παρουσιάσει το Survivor. Κατά τη διάρκεια του πάρτι ο παρουσιαστής άφησε άφωνη την αγαπημένη του όταν γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου μπροστά στους φίλους τους. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Λίγες μέρες μετά εκείνος φεύγει από την Ελλάδα, ωστόσο η Χριστίνα Μπόμπα δεν αργεί να πάρει την απόφαση να αφήσει τη δουλειά της και να τον ακολουθήσει στο εξωτικό νησί.

Εκτός, όμως, από τον Άγιο Δομίνικο, ο Σάκης και η Χριστίνα έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο… 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 στην Σίφνο. Οι δυο τους ένωσαν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων σε μια ρομαντική τελετή κοντά στη θάλασσα. Στο πλευρό τους βρέθηκαν όλοι οι αγαπημένοι τους φίλοι και το πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Χριστίνα Μπόμπα έλαμπε μέσα στο νυφικό της και φυσικά ο Σάκης Τανιμανίδης δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Λίγους μήνες μετά τον εορτασμό της δεύτερης επετείου γάμου οι δυο τους διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, αφού ανυπομονούν να γίνουν γονείς. Κατά καιρούς είχαν κυκλοφορήσει πολλά δημοσιεύματα που ήθελαν την Χριστίνα Μπόμπα να είναι έγκυος, ωστόσο κάθε φορά εκείνη τα διέψευδε μη κρύβοντας, βέβαια, την επιθυμία της να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. 

 

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μπορεί να έχουν ταξιδέψει σε πάρα πολλά μέρη του πλανήτη, όμως το ομορφότερο ταξίδι της κοινής πορείας τους αρχίζει τώρα!

 

Read More

And More