Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Η βόλτα στην Ακρόπολη και το οικογενειακό δείπνο με φόντο τη θάλασσα [pics,vid]

Με τον πιο παραγωγικό τρόπο επέλεξαν να περάσουν το Σαββατοκύριακο η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης! Το ερωτευμένο ζευγάρι άφησε για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και χαλάρωσε μαζί με αγαπημένα πρόσωπα. Οι δυο τους είχαν την χαρά να φιλοξενήσουν γι’ αυτές τις ημέρες τον αδερφό του γνωστού παρουσιαστή, Παναγιώτη, μαζί με τη σύζυγό του, Βούλα, και να τους ξεναγήσουν στα hot σημεία της Αθήνας.

Πρώτη στάση της παρέας δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από το κέντρο της Αθήνας και την Ακρόπολη. Όλοι μαζί επισκέφτηκαν το ιστορικό μουσείο, έκαναν βόλτα στην κοσμοπολίτικη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και φυσικά απόλαυσαν τον καφέ τους με θέα τον επιβλητικό βράχο. Η αλήθεια είναι ότι η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν μεγάλη αδυναμία στο κέντρο της πρωτεύουσας και αυτός είναι και ο λόγος που τους τελευταίους μήνες έχουν μετακομίσει στο Κολωνάκι.

Ωστόσο, η βόλτα δεν τέλειωσε εκεί! Οι τέσσερις τους  πέρασαν από το μουσείο των ψευδαισθήσεων, που ανήκει στο αγαπημένο ζευγάρι, γεγονός που ενθουσίασε και εξέπληξε όλους όσους βρίσκονταν εκεί. Αφού τραβήχτηκαν οι απαραίτητες φωτογραφίες, η παρέα φόρεσε τα καλά της και δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο με ψαρικά στον Πειραιά. Οι στιγμές με την οικογένειά σου είναι οι πιο πολύτιμες και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης!

Η παρουσιάστρια του “The Voice of Greece” μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram διάφορες στιγμές από την ξέγνοιαστη βόλτα τους!

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

Το γνωστό ζευγάρι πέρασε με τον καλύτερο τρόπο το Σαββατοκύριακο!

Read More

And More