Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Η ζωή τους στο σπίτι με τον κορονοϊό! [pics,vids]

Μπορεί κάθε Σαββατοκύριακο να έκαναν μικρές αποδράσεις ή ταξίδια στο εξωτερικό ή ακόμη και βόλτες για πρωινό με τους φίλους τους, ωστόσο αυτό άλλαξε εδώ και μερικές ημέρες. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό στο σπίτι τους ή αλλιώς… καραντίνα από το απόγευμα της Τετάρτης, όταν η μελαχρινή καλλονή διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό. Από την άλλη, ο παρουσιαστής πήρε αρνητικά αποτελέσματα, ωστόσο μένει και εκείνος σπίτι, για να προφυλαχθεί.

Η γνωστή influencer κόλλησε τον ιό από ένα φίλο της κατά τη διάρκεια εκδρομής της στον Παρνασσό. Έτσι μένει σπίτι μαζί με τον σύζυγό της, μέχρι να γίνει εντελώς καλά και να μην αποτελεί κίνδυνο για τους συνανθρώπους της. Το ζευγάρι φυσικά κοιμάται σε διαφορετικά δωμάτια, ενώ η Χριστίνα όταν θέλει να παίρνει αέρα βγαίνει στο μπαλκόνι. Τόσο εκείνη, όσο και ο Σάκης εκμεταλλεύονται αυτό τον χρόνο, ώστε να δουν σειρές και ταινίες αλλά και να διαβάσουν τα αγαπημένα τους βιβλία.

“Μένουμε σπίτι και αν θέλουμε παίρνουμε και τον αέρα μας στη βεράντα! Πόσα ευχαριστώ να πω για το ενδιαφέρον σας και τα μηνύματά σας! Σας αγαπώ πάρα πολύ! Είμαι καλά, έχω ακόμα δέκατα, αισθάνομαι λίγο πιο έντονη κόπωση αλλά χαμογελώ και ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλους μας!” ήταν το μήνυμά της για την κατάσταση της υγείας της.

Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου, ο Σάκης Τανιμανίδης δέχτηκε μια ιδιαίτερη έκπληξη… από την Θεσσαλονίκη! Η μητέρα του, η οποία μένει μόνιμα στην συμπρωτεύουσα έστειλε στον γιο της και τη σύζυγό του, πακέτο γεμάτο μαμαδίσια φαγητά! Ο παρουσιαστής, μέσα από το Instagram του έκανε… unboxing, δείχνοντας μας όλες τις λιχουδιές που του έστειλε η κυρία Ματούλα!

“Η Ελληνίδα μάνα 🇬🇷 έστειλε από Σαλόνικα με κούριερ προμήθειες! Κι εγώ (φορώντας ζακέτα) κάνω ένα τελετουργικό unboxing για να δούμε τι θα φάμε! Σε ευχαριστούμε μαμά! Το χρειαζόμασταν…”, έγραψε στα social media o Σάκης Τανιμανίδης.

Φυσικά κάνει και Skype calls με τις φίλες της!

Περαστικά!

Read More

And More