Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Ξεκίνησαν δυναμικά τη νέα σεζόν! (pics)

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις δέκα ημέρες από το επίσημο τέλος του καλοκαιριού, όμως η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σακης Τανιμανίδης έχουν μπει για τα καλά στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς τους.

Ο γνωστός παρουσιαστής και η όμορφη influencer ξεκίνησαν δυναμικά τη νέα σεζόν περνώντας πολλές ώρες στα γραφεία τους αλλά κλέβοντας και λίγο χρόνο για βόλτες και χαλάρωση μαζί με τους φίλους τους. Δεδομένου ότι ο Σάκης Τανιμανίδης δεν βρίσκεται σε κάποιο τηλεοπτικό project αυτό το διάστημα, οι δυο τους έχουν περισσότερο χρόνο να καταπιαστούν με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους.

Με αναρτήσεις τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μοιράζονται το πρόγραμμα της ημέρας τους με τους διαδικτυακούς φίλους τους. Αυτή τη φορά, λοιπόν, το ερωτευμένο ζευγάρι, αφού ολοκλήρωσε τις δουλειές του στην εταιρεία που διαθέτει, απόλαυσε τη βραδινή του έξοδο με φίλους στο κέντρο της Αθήνας. Στο ενδιάμεσο, η όμορφη influencer έκανε beaute μαζί με τη φίλη της.

Δες φωτογραφίες:

Το ζευγάρι απολαμβάνει την καθημερινότητά του στην Αθήνα.

Read More

And More