Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Μετρούν αντίστροφα για να μπουν στο ολοκαίνουργιο σπίτι τους – Φωτογραφίες

Όλα δείχνουν πως σε λίγες ημέρες, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης θα επιστρέψουν σπίτι τους! 

Ο παρουσιαστής του ANT1 και η γνωστή Influencer αποφάσισαν στις αρχές του καλοκαιριού να κάνουν μια ολική ανακαίνιση στο σπίτι τους, στο κέντρο της Αθήνας. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που αποφάσισαν να περάσουν όλο τους το καλοκαίρι στην Αντίπαρο.

Ωστόσο, από τον Σεπτέμβρη του 2023 η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες τους επέστρεψαν στην Αθήνα, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών τους υποχρεώσεων και προσωρινά έμειναν σε άλλο σπίτι. Οι εργασίες στο σπίτι τους συνεχίστηκαν με αμείωτους ρυθμούς, με την γνωστή Influencer να το επισκέπτεται συχνά προκειμένου να επιβλέπει την εξέλιξή τους.

Όπως φαίνεται η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε, με την Χριστίνα Μπόμπα να αποκαλύπτει πως σε λίγες ημέρες μπαίνουν οικογενειακώς στο σπίτι τους.

«Σε λίγες ημέρες μπαίνουμε σπίτι μας και τρεχάτε ποδαράκια μας! Αλλά τα επίπεδα ανυπομονησίας και χαράς χτυπάνε κόκκινο» αποκάλυψε η Influencer.

Η ανακαίνιση μπορεί να ολοκληρώθηκε, ωστόσο από εδώ και πέρα η Χριστίνα Μπόμπα πρέπει σιγά σιγά να μετακομίσει όλα τα πράγματά τους ξανά στο νέο σπίτι αλλά και να το διακοσμήσει με τον τρόπο που η ίδια ονειρεύεται!

Δες φωτογραφίες και βίντεο από την ανακαίνιση του σπιτιού της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη:

 

Read More

And More