Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τα γενέθλια των δίδυμων στην Αντίπαρο

Γενέθλια είχαν χθες Παρασκευή 23 Ιουνίου οι μικρές Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη! Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης διοργάνωσαν το πιο ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων για τις δίδυμες κόρες τους στο σπίτι που μένουν προσωρινά στην Αντίπαρο.

Ο παρουσιαστής του ANT1 και η καλλονή Influncer δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο ευτυχισμένοι που οι δίδυμες κόρες τους έκλεισαν τα δύο τους χρόνια. Στο πάρτι έδωσαν το παρών οι γιαγιάδες των κοριτσιών και στενοί φίλοι του ζευγαριού.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι γενεθλίων της Αριάνας και της Φιλίππας, γράφοντας το πιο γλυκό μήνυμα.

«Εχθές τα κορίτσια μας έγιναν 2 χρόνων και μου φαίνεται απίστευτο! Σα χθες θυμάμαι τα δυο μικρά μωράκια που τώρα είναι κοριτσάκια, που περπατούν και μιλούν ακατάπαυστα. Να σας βλέπουμε χαμογελαστές είναι η μεγαλύτερή μας ευτυχία! Με τον ανεξάντλητο ενθουσιασμό σας, το πείσμα σας, τα παιχνίδια σας, τη φαντασία σας κάθε μέρα είναι γιορτή για εμάς! Χρόνια πολλά στα πλάσματα που έδωσαν το βαθύτερο νόημα στη ζωή μας! Ας συνεχίσουμε να γελάμε, να μοιραζόμαστε αξέχαστες στιγμές όλοι μαζί, να αγκαλιαζόμαστε και να μας εμπνέετε καθημερινά!» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δες όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

 

Read More

And More