Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Πρώτη έξοδος για το ζευγάρι, μετά τη γέννηση των διδύμων

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ζουν την απόλυτη ευτυχία εδώ και περίπου ένα μήνα, καθώς υποδέχτηκαν στη ζωή τις δίδυμες κόρες τους. Η καθημερινότητα του ζευγαριού έχει αλλάξει εντελώς, αφού, πλέον, τα κορίτσια είναι οι πρωταγωνίστριες στη ζωή τους. Μπορεί οι απαιτήσεις να είναι πολλές, όμως οι δυο τους τα καταφέρνουν μια χαρά!

Σήμερα, είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για το ζευγάρι, καθώς έκανε την πρώτη του έξοδο, μετά από σχεδόν 30 ημέρες. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θέλησαν να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς με τα παιδιά και να απολαύσουν έναν καφέ μαζί με την παρέα τους.

Έτσι, άφησαν – για μόλις μία ώρα – τα δίδυμα στη μητέρα της γνωστής influencer, η οποία μένει μαζί τους και τους βοηθά με κάθε τρόπο και επισκέφτηκαν γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Την αποκάλυψη έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα.

“Πρώτη έξοδος με την αγάπη μου, μετά από σχεδόν ένα μήνα… Για μία ώρα οριακά”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More