Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Στα Χανιά για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου! [pics,vids]

Σήμερα είναι 28η Οκτωβρίου και οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz ξεχύθηκαν σε πόλεις, χωριά και νησιά εκτός Αθηνών για να περάσουν ένα όμορφο και χαλαρό τριήμερο. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης εκμεταλλεύτηκαν το Σαββατοκύριακο και την εθνική μας εορτή και ταξίδεψαν μέχρι τα μαγευτικά Χανιά για να ζήσουν ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από την απαιτητική τους καθημερινότητα στην Αθήνα. Μπορεί το ερωτευμένο ζευγάρι να επιλέγει περισσότερο συχνά κάποιον προορισμό στο εξωτερικό, ωστόσο αποφάσισαν να κάνουν τη διαφορά και να πάνε στην αγαπημένη τους Κρήτη!

Μπορεί ο σκοπός της Χριστίνας να ήταν η χαλάρωση… ωστόσο από την πρώτη μέρα του τριημέρου δεν δίστασε να επισκεφτεί το γυμναστήριο του ξενοδοχείου για να γυμναστεί. Η παρουσιάστρια του The Voice of Greece δεν κάνει ποτέ skip την… leg day, κάτι που είχε ως συνέπεια μετά να μην μπορεί να ανέβει ούτε τις σκάλες!

Το βράδυ του Σαββάτου, η Χριστίνα και ο Σάκης Τανιμανίδης έκαναν βόλτα στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων, όταν ο γνωστός παρουσιαστής συνάντησε τυχαία κάτι πιτσιρικάδες! Η συνέχεια απολαυστική…

“Στο παλιό λιμάνι Χανίων πέτυχα αυτούς τους πιτσιρικάδες που τραγουδούσαν το Despacito και μου φτιάξανε το βράδυ…περίμενε λίγο πιο κάτω να ακούσεις τον φίλο που δίνει πόνο στο ρεφρέν!” έγραψε στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το πρωί της Κυριακής, το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στην παραλία Φαλάσαρνα. Τι και αν διανύουμε το τέλος του Οκτώβρη, η Χριστίνα Μπόμπα έβαλε το μαγιό της και βούτηξε στα καταγάλανα νερά! Μπορεί να είναι φθινόπωρο, ωστόσο ο χειμώνας… αργεί ακόμα!

Read More

And More