Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Συνεχίζουν να γυρίζουν τον κόσμο! [pics]

Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα και ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Τον περασμένο Σεπτέμβρη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο κυκλαδίτικο νησί της Σίφνου, ανοίγοντας έτσι το πιο γλυκό κεφάλαιο στη ζωή τους, αυτό του γάμου τους. Ο λόγος για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, οι οποίοι είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Τα Χριστούγεννα είναι η ιδανική περίοδος για να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις καινούργιους πολιτισμούς και να ανακαλύψεις διαφορετικά ήθη και έθιμα από αυτά που ήδη γνωρίζεις. Το ζεύγος Τανιμανίδη λατρεύει τα ταξίδια και αυτός είναι και ο λόγος που σίγουρα μια φορά το μήνα θα ετοιμάσει βαλίτσες και θα επισκεφτεί κάποιο προορισμό είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας. Αυτή τη φορά, ταξίδεψε μέχρι την Ανατολική Ασία και ειδικότερα στην Νότια Κορέα.

Από την παρέα τους δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι κουμπάροι τους και στενοί φίλοι του ζευγαριού Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης. Οι τέσσερις τους δεν είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύουν μαζί, καθώς η αγάπη για τα ταξίδια είναι κοινή. Την αποκάλυψη της απόδρασης έκαναν οι ίδιοι μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, όπου δεν σταμάτησαν στιγμή να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες και βίντεο από τις βόλτες τους εκεί.

Το ζευγάρι επισκέφτηκε την Namdaemun Market, την πιο γνωστή αγορά της Νότιας Κορέας, προκειμένου να αγοράσουν σκούφους, κασκόλ, γάντια, κάλτσες και να αντιμετωπίσουν το κρύο. Οι βόλτες στα πιο κοσμοπολίτικα μέρη της πόλης και στα επιβλητικά αξιοθέατα υπάρχουν καθημερινά στο πρόγραμμά τους. Ωστόσο, η Χριστίνα αποκάλυψε μέσα από τις ιστορίες του Instagram ότι η Νότια Κορέα είναι μόνο η πρώτη στάση του ταξιδιού της.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More