Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Ταξίδι αναψυχής με φίλους στον Παρνασσό! [pics,vid]

Ένα Σαββατοκύριακο δίπλα στη φύση επέλεξαν να περάσουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης! Το γνωστό ζευγάρι δηλώνει fan των αποδράσεων και δεν σταματά να κάνει μικρά ή μεγάλα ταξίδια είτε μόνο του είτε μαζί με φίλους. Μετά το τέλος μιας κουραστικής εβδομάδας οι δύο παρουσιαστές έβαλαν μέσα σε μια βαλίτσα ζεστά ρούχα και ξεκίνησαν το roadtrip με προορισμό τον Παρνασσό.

Παρνασσός δεν είναι μόνο η Αράχοβα και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης! Έτσι αυτή τη φορά επέλεξαν να νοικιάσουν μία μηχανή “γουρούνα” και μαζί με την παρέα του να γυρίσουν το βουνό και να απολαύσουν το καταπράσινο πεδίο που απλώνεται μπροστά τους. Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και όλα τριγύρω έχουν ανθίσει!

Βόλτες με τις μηχανές, φαγητό σε γραφικά ταβερνάκια με παραδοσιακά εδέσματα και cocooning μπροστά από το τζάκι είναι κάποια από τα πράγματα που περιελάμβανε το πρόγραμμά τους. Τόσο η Χριστίνα Μπόμπα όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στο Instagram διάφορες φωτογραφίες από την εξόρμησή τους.

Δες φωτογραφίες:

Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα το ζευγάρι είναι έτοιμο να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς του!

Read More

And More