Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Το έθιμο που τήρησαν μετά τη βάφτιση των διδύμων – Φωτογραφία

Μια πολύ ξεχωριστή μέρα  έζησαν το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα στη Μύκονο.

Το αγαπημένο ζευγάρι βάφτισε τις δίδυμες κόρες του, στον Πλατύ Γιαλό στο εκκλησάκι της Αγίας Άννας με επτά νονούς και αγαπημένους συγγενείς και φίλους να δίνουν το «παρών» σε μια ιδιαίτερη στιγμή για το ζευγάρι.

Αμέσως μετά τη βάφτιση ακολούθησε η δεξίωση, η οποία έγινε σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια με πισίνα του νησιού. Εκεί, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έκαναν χορευτική είσοδο κρατώντας τις κόρες τους αγκαλιά, ενώ το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης, όσο και η Χριστίνα Μπόμπα είναι παραδοσιακοί και πιστοί στα ήθη και τα έθιμα και αυτό επέλεξαν να κάνουν και στη βάπτιση των κοριτσιών τους.

Για αυτό λοιπόν, τρεις μέρες μετά την τελετή, οι δύο νονοί των κοριτσιών, ο Μάνος Γαβράς και η Γιολάντα Καλογεροπούλου συναντήθηκαν με τις βαφτιστήρες τους, καθώς έπρεπε οι ίδιοι να κάνουν το πρώτο τους λούσιμο.

Η Χριστίνα Μπόπα μάλιστα, μοιράστηκε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την Αριάνα και τη Φιλίππα όπου τις βλέπουμε να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στο μπαλκόνι, αυτή τη φορά χωρίς κλάματα.

«Τα έθιμα μετά τη βάφτιση είναι τα πιο ωραία. 3 μέρες μετά μας έλουσαν οι νονοί μας».

Read More

And More