Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Το road trip στην Αχαΐα και η διαμονή σε τριγωνικό σπίτι με τις κόρες τους

Ένα τριήμερο εκτός Αθηνών αποφάσισαν να περάσουν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τις δίδυμες κόρες τους. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι την Παρασκευή 7/4 ετοίμασε βαλίτσες και ξεκίνησε το road trip μαζί με την Αριάνα και την Φιλίππα, όπως αποκάλυψε η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αρχικά δημοσίευσε ένα βίντεο από το αυτοκίνητο, στο οποίο βλέπουμε τις μικρές στα πίσω καθίσματα να παίζουν με τα αρκουδάκια τους, ανυπομονώντας να φτάσουν στον προορισμό τους.

Λίγες ώρες αργότερα, μέσα από ένα νέο story η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε την τοποθεσία που επέλεξαν, αλλά και το ιδιαίτερο τριγωνικό σπίτι για τη διαμονή τους.

Ο παρουσιαστής και η σύζυγός του, αυτή τη φορά επέλεξαν να επισκεφθούν ένα χωριό της Αχαΐας, στο Συνεβρό και ο λόγος δεν είναι άλλος από την υπέροχη φύση και τις όμορφες δραστηριότητες που μπορούν να απολαύσουν με τις κόρες τους στο μέρος αυτό.

Δες παρακάτω το ιδιαίτερο τριγωνικό σπίτι που επέλεξε το ζευγάρι να περάσει το Σαββατοκύριακο μέσα στη φύση:

  

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης δεν έχασαν την ευκαιρία να τρέξουν στη φύση μαζί με τις δίδυμες κόρες τους και την παρέα τους. 

Δες το παρακάτω βίντεο:

 

 

  

Read More

And More