Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Βόλτα σε γνωστό πολυκατάστημα με τις δίδυμες κόρες τους

Ο Σάκης Τανιμανίδης μπορεί να έχει ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητά του, ωστόσο, πάντα φροντίζει να αφιερώνει χρόνο στην οικογένειά του, κάνοντας πράγματα που αγαπούν.

Ο παρουσιαστής του Dragons’ Den και η γνωστή influencer πρόσφατα απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού Hello, σε μια οικογενειακή βόλτα με τις κόρες τους στα βόρεια προάστια.

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη Χριστίνα Μπόμπα και τις κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα, έκαναν τα ψώνια τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, απόλαυσαν τη βόλτα του, ενώ όπως θα δεις και οι δύο ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Real Life, ο Σάκης Τανιμανίδης εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να αποκτήσει τρίτο παιδί με την Χριστίνα Μπόμπα λέγοντας: «Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο στη ζωή από το να βλέπεις τα παιδάκια σου να μεγαλώνουν. Μου λείπει ένα ακόμα παιδί! Τώρα, αν θα είναι γιος ή κόρη το βλέπουμε. Με τους γιους είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση. Τώρα που γλυκάθηκα με τις κόρες δε θα με πείραζε να είναι και κόρη. Προφανώς και γιος θα μου άρεσε πολύ».

 

Photos – HELLO/Papadakis Press – Δημήτρης Πελέκης

Read More

And More