Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Βόλτα στο Κολωνάκι με τις δίδυμες κόρες τους

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης πριν από λίγους μήνες έγιναν γονείς, αποκτώντας δίδυμα κοριτσάκια. Έκτοτε, η καθημερινότητά τους έχει αλλάξει ριζικά, μιας και το ζευγάρι έχει προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στις οποίες οι δυο κόρες τους αποτελούν βασική προτεραιότητα.

Ο γνωστός παρουσιαστής και η αγαπημένη του λατρεύουν το κέντρο της Αθήνας, για αυτό και έχουν επιλέξει να ζουν εκεί και συγκεκριμένα σε ένα μοντέρνο διαμέρισμα με τις κόρες τους.

Πρόσφατα μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε μία από τις καθιερωμένες βόλτες του στο Κολωνάκι. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες ο Σάκης Τανιμανίδης κρατούσε τη μία κόρη του στο μάρσιπο, ενώ η Χριστίνα Μπόμπα είχε την άλλη κόρη στο καρότσι της.



Ο τρυφερός μπαμπάς έβγαζε συνεχώς φωτογραφίες αγκαλιά με την κορούλα του, ενώ η Χριστίνα δεν έπαιρνε τα μάτια της από το αγγελούδι της.


Οι δύο γονείς, έδειχναν πιο χαρούμενοι από ποτέ, απολαμβάνοντας τον περίπατο με την Αριάνα και την Φιλίππα, ενώ κατά τη διάρκεια της βόλτας, το ζευγάρι συνάντησε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την κουμπάρα του, Μαρίνα Βερνίκου.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More