Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Βραδινή έξοδος για δείπνο μαζί με την κουμπάρα τους, Μαρίνα Βερνίκου [pics]

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη σχέση, την οποία ζουν όπως ακριβώς είχαν ονειρευτεί! Τόσο ο γνωστός παρουσιαστής όσο και η σύζυγός του λατρεύουν τα ταξίδια και έτσι δεν σταματούν να γνωρίζουν και να εξερευνούν νέους προορισμούς, είτε μόνοι είτε με τους φίλους τους.

Όταν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης δεν κάνουν κάποιο ταξίδι, αλλά βρίσκονται στη βάση τους στην πρωτεύουσα προσπαθούν κάνουν πράγματα που τους χαροποιούν εντός και εκτός σπιτιού. Δεδομένου ότι εδώ και περίπου έξι μήνες οι δυο τους έχουν μετακομίσει στο Κολωνάκι, έχουν τη δυνατότητα σχεδόν κάθε ημέρα να βρίσκονται στα αγαπημένα τους στέκια στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της βραδινής εξόδου τους σε μαγαζί της Κολοκοτρώνης στο Σύνταγμα μαζί με την κουμπάρα τους, Μαρίνα Βερνίκου. Οι τρεις τους απόλαυσαν το δείπνο τους, χαλάρωσαν ενώ στο τέλος πόζαραν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι στο φακό. Με casual look και χωρίς μακιγιάζ οι γυναίκες της παρέας έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Δες φωτογραφίες:

Το ζευγάρι μαζί με τον Νεκτάριο Σκαμνάκη.

Read More

And More