Χριστίνα Μπόμπα: Στη Μύκονο η αδελφή της, Ελίνα για τη βάφτιση των παιδιών της – Φωτογραφία

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν ξεκινήσει να μετρούν αντίστροφη για τη βάφτιση των κοριτσιών τους, γεγονός που περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία.

Ο διάσημος παρουσιαστής και η γνωστή influencer βρίσκονται εδώ και μέρα στη Μύκονο, για να ετοιμάσουν κάθε λεπτομέρεια για αυτή την ξεχωριστή ημέρα, ενώ σιγά σιγά φτάνουν και οι πρώτοι καλεσμένοι.

Μια από τις πρώτες αφίξεις είναι η αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα, Ελίνα, η οποία ζει μόνιμα στο Λονδίνο και ταξίδεψε στο νησί των Ανέμων, για την βάφτιση των διδύμων.

Την αποκάλυψη έκανε η Ελίνα Μπόμπα την Πέμπτη 15/6 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία αγκαλιά με τις ανιψιές της.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θα βαφτίσουν τις δίδυμες κόρες του το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στην Μύκονο, στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου.

Νονοί τη μικρής Φιλίππα θα είναι ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη, ενώ της Αριάνας, η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης.

Read More

And More