Χριστίνα Μπόμπα: Τα εντυπωσιακά μέρη που επισκέφτηκε στο Όσλο πριν την επιστροφή της στην Ελλάδα [pics, video]

Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται όλη την εβδομάδα στο Όσλο της Νορβηγίας για επαγγελματικούς λόγους! Η 31χρονη επιχειρηματίας αυτή τη φορά ταξίδεψε στην βόρεια Ευρώπη, χωρίς τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, αφού εκείνος έπρεπε να παραμείνει στην Αθήνα λόγω των υποχρεώσεών του. Η Χριστίνα Μπόμπα μετά το τέλος της δουλειάς της, αποφάσισε να εξερευνήσει το όμορφο Όσλο και έτσι ζήτησε από τους διαδικτυακούς φίλους της να της προτείνουν μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτεί.

Συνεπώς, η γνωστή Influencer φόρεσε τα πιο άνετα παπούτσια της και ξεκίνησε τις βόλτες στην πόλη. Το μέρος που της κέντρισε την προσοχή και λάτρεψε όσο κανένα ήταν το “The Vigeland Park”. H Χριστίνα Μπόμπα, όπως και χιλιάδες τουρίστες που το επισκέπτονται κάθε χρόνο, μαγεύτηκε από την ομορφιά του πάρκου και πέρασε αρκετές ώρες εξερευνώντας το. Παράλληλα, η ίδια επισκέφτηκε το χωρίο Βίκινγκ και αγόρασε αναμνηστικά δώρα για τους αγαπημένους της ανθρώπους.

Η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποια από τα αγαπημένα της στιγμιότυπα στο Όσλο.

Δες τα στιγμιότυπα:

Η Χριστίνα Μπόμπα έζησε μία από τις ομορφότερες εμπειρίες της ζωής της!

Read More

And More