Χριστίνα Μπόμπα: Τα νεότερα για την υγεία της - «Έχω λίγους πόνους, μια μικρή εξάντληση»

Χριστίνα Μπόμπα: Τα νεότερα για την υγεία της – «Έχω λίγους πόνους, μια μικρή εξάντληση» | tlife.gr

Σε καραντίνα στο σπίτι της βρίσκεται η Χριστίνα Μπόμπα, από τη στιγμή που έμαθε πως είναι θετική στον κορονοϊό. Η παρουσιάστρια του «The Voice of Greece» και influencer, με βίντεο στο Instagram ανακοίνωσε στον κόσμο την κατάστασή της, αλλά και πως ο Σάκης Τανιμανίδης πήρε αρνητικά αποτελέσματα. Το απόγευμα της Πέμπτης, η Χριστίνα βγήκε με Skype στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ANT1 και μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την κατάσταση της υγείας της.

«Δεν είχα έντονα συμπτώματα. Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχαμε πάει στη Αγόριανη με μια παρέα φίλων. Ήρθαμε σε επαφή με έναν φίλο μας, ο οποίος την Τρίτη το βράδυ μας ενημέρωσε πως είναι θετικός στον κορονοϊό. Οπότε, προληπτικά κι εμείς πήγαμε και κάναμε εξετάσεις με τον Σάκη το πρωί της Τετάρτης και το βράδυ που πήραμε τα αποτελέσματα, εγώ ήμουν θετική και ο Σάκης αρνητικός.

Μέχρι σήμερα το απόγευμα είχα μόνο δέκατα, τώρα έχω 37,7, δεν έχω πολύ πυρετό. Έχω λίγους πόνους, μια μικρή εξάντληση. Είμαι καλά, είμαι ψύχραιμη. Είμαι γριπωμένη, έχω αρχίσει να μπουκώνω, με ενοχλεί λίγο ο λαιμός μου, αλλά όχι κάτι έντονο σε συμπτώματα. Αισθάνομαι πως κουράζομαι, αλλά όχι κάτι που να με καταβάλλει πάρα πολύ. Με τον Σάκη είμαστε σε καραντίνα, προσπαθούμε να είμαστε σε απόσταση και ο Σάκης θα επανεξεταστεί», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Μπόμπα.

READ more