Χριστίνα Μπόμπα: Ταξίδι – αστραπή στο Λονδίνο για να συναντήσει αγαπημένο της πρόσωπο! [pics,video]

Μπορεί εδώ και λίγες εβδομάδες ο Σάκης Τανιμανίδης να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, όμως η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα έχει παραμείνει στη χώρα μας. Η όμορφη Χριστίνα έχει αναλάβει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του ζευγαριού στην Αθήνα, γεγονός που δεν της επιτρέπει να βρεθεί στην αγκαλιά του αγαπημένου της. Ο γάμος τους τον περασμένο Σεπτέμβρη στη Σίφνο επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο τον θυελλώδη έρωτά τους και όσα και αν είναι τα χιλιόμετρα που τους χωρίζουν, η αγάπη τους συνεχώς δυναμώνει.

Το ζευγάρι καθημερινά επικοινωνεί μέσα από τα social media, γεγονός μάλιστα που οι ίδιοι μας αποκάλυψαν. Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής, θέλοντας να κάνει χιούμορ, αποκάλεσε αυτό που τους συμβαίνει ως “Γάμο εξ’ αποστάσεως”. Οι δυο τους είναι full in love και δεν το κρύβουν!

Πριν λίγες ώρες, η Χριστίνα έφτιαξε βαλίτσες, προκειμένου να βρεθεί κοντά σε ένα αγαπημένο της πρόσωπο, το οποίο όμως δεν είναι ο Σάκης. Ειδικότερα, η μελαχρινή καλλονή βρίσκεται στην βρετανική πρωτεύουσα, καθώς εκεί μένει η μικρότερη αδερφή της, Ελίνα. Τα δύο κορίτσια έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με την μία να μην λείπει ποτέ από το πλευρό της άλλης.

Δες τα στιγμιότυπα:

Read More

And More