Χριστίνα Μπόμπα: Τελευταίες βόλτες στον Άγιο Δομίνικο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα!

Τις τελευταίες βόλτες στον Άγιο Δομίνικο έκανε αυτές τις μέρες η Χριστίνα Μπόμπα με τον αγαπημένο της Σάκη Τανιμανίδη, πριν επιστρέψει στην Αθήνα. Το γνωστό ζευγάρι που τον Σεπτέμβρη θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, μετά τις όμορφες στιγμές που πέρασε στην Δομινικανή Δημοκρατία, επιστρέφει στη βάση του, με τον Σάκη να ετοιμάζεται για το μεγάλο τελικό του Survivor.

Το παιχνίδι επιβίωσης φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του και ο ημιτελικός και ο μεγάλος τελικός αναμένεται να προβληθούν ζωντανά από την Ελλάδα στις 12 και 13 Ιουλίου και οι  διεκδικητές του νέου Survivor ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στα πάτρια εδάφη. Φυσικά, μαζί με τους παίχτες θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα και όλοι οι άνθρωποι της παραγωγής, όπως επίσης και ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης με το κορίτσι του.

Το ζευγάρι πέρασε για δεύτερη χρονιά μαγευτικές στιγμές στο Las Terrenas και τώρα οι δυο τους ετοιμάζουν βαλίτσες για Ελλάδα, όπου φυσικά θα ασχοληθούν  και με τις λεπτομέρειες του γάμου τους που θα γίνει στην 1η Σεπτέμβρη στη Σίφνο με κουμπάρα την Μαρίνα Βερνίκου!

 

Last day here for this year ! Great memories … #travelwithchrismpo #goingbackhome #happyme #caribbean #goodvibes #palmtrees #tropicalmood #travel #travelgirl #globewanderer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις

 

Είσαι δικός μου… ! #mypineapple #healthymornings #tropicalbreakfast #caribbean #travelwithchrismpo #healthyliving

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις

 

Lets fly…! #survivorgr #survivorgames #letsplay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

Read More

And More