Χριστίνα Μπόμπα: Τι κάνει μακριά από την… αγκαλιά του Σάκη Τανιμανίδη; Video

Μπορεί ο σύζυγός της να βρίσκεται πολύ μακριά… ωστόσο η Χριστίνα Μπόμπα προσπαθεί να μη μένει ποτέ μόνη της! Η μελαχρινή καλλονή μόλις πριν δέκα ημέρες επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το μαγικό της ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο, όπου πήγε να δει τον Σάκη Τανιμανίδη. Αφού έλαβε μέρος στα φετινά MadWalk και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο catwalk της Celia Kritharioti, η Χριστίνα επέστρεψε στην καθημερινότητά της και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Το βράδυ της Κυριακής, η σύζυγος του γνωστού παρουσιαστή διοργάνωσε βραδιά… μαγειρικής! Η Χριστίνα Μπόμπα κάλεσε στο σπίτι της την Εύη Σαλταφερίδου, την πρώην παίκτρια του Survivor 2 και υπό τις οδηγίες του Άκη Πετρετζίκη έφτιαξαν ομελέτα καγιανά. Η Χριστίνα μπήκε πανέτοιμη στη κουζίνα και βλέποντας tutorials του αγαπημένη της σεφ προσπάθησε να μαγειρέψει για εκείνη και τη φίλη της και απ’ ότι μας έδειξε μέσα από τα Instagram Stories της φαίνεται να τα… κατάφερε! Στη συνέχεια, οι δυο τους παρακολούθησαν το Survivor, δοκιμάζοντας το λαχταριστό πιάτο της Χριστίνας!

Δες το βίντεο:

Μπορεί ο Σάκης να λέει ότι η σύζυγός του… δεν μαγειρεύει, αλλά η Χριστίνα Μπόμπα μας απέδειξε ότι έχει ταλέντο και στην κουζίνα!

Read More

And More