Χριστίνα Μπόμπα: Το σχόλιο για την εμφάνιση – έκπληξη του Γιώργου Μαυρίδη στη βάφτιση των διδύμων

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης πριν από δύο εβδομάδες βάφτισαν τις δίδυμες κόρες τους στην Μύκονο. Έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός ότι στη βάφτιση βρέθηκε καλεσμένος και ο Γιώργος Μαυρίδης!

Οι δύο παρουσιαστές μετά τη συνεργασία τους στο World Party έδωσαν τέλος στη φιλία τους, κάνοντας σπάνια αναφορές ο ένας προς το πρόσωπο του άλλου. Έκτοτε ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης έχουν προχωρήσει παρακάτω, τόσο στα επαγγελματικά τους, όσο και στα προσωπικά τους. Η βάφτιση των διδύμων του ζευγαριού, όμως, έφερε στο φως… τη συμφιλίωση των δύο ανδρών!

Η Χριστίνα Μπόμπα σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στην παρουσία του Γιώργου Μαυρίδη στη βάφτιση, μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τη ζωή του Σάκη Τανιμανίδη.

 

«Να ρωτήσετε τους δυο τους για τη σχέση τους. Εμείς ήμασταν πολύ χαρούμενοι, ο Σάκης ήταν πολύ χαρούμενος που ο Γιώργος ήταν στη βάφτιση. Πιστεύω πως κι ο Γιώργος το ίδιο, που ήρθε. Ήταν μια ωραία στιγμή και για τους δυο τους και για όλους μας», δήλωσε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Read More

And More