Χριστίνα Μπόμπα: Το ταξίδι στην Πορτογαλία με τον Σάκη Τανιμανίδη και η ξεχωριστή της ξενάγηση! [pics,video]

Τα Σαββατοκύριακα είναι ιδανικά για αποδράσεις είτε εντός της Ελλάδας είτε στο εξωτερικό και το ερωτευμένο ζευγάρι το γνωρίζει καλά! Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα δεν χάνουν καμία ευκαιρία όταν βρίσκουν ελεύθερο χρόνο και κάθε λίγο και λιγάκι μπαίνουν στο αεροπλάνο για νέο προορισμό. Μετά τον μήνα του μέλιτος στην Ιρλανδία και την μίνι απόδραση στην Τουρκία με τους κουμπάρους τους… έφυγαν για Λισαβόνα!

Όμως δεν ταξίδεψαν μόνοι τους, αλλά μαζί με την οικογένεια του γνωστού παρουσιαστή. Η όμορφη Χριστίνα βρέθηκε στην Πορτογαλία ήδη από την Πέμπτη, μαζί με τον αδερφό του Σάκη, Παναγιώτη και την αρραβωνιαστικιά του, Βούλα αλλά και την αδερφή του παρουσιαστή, Κασσιανή. Ο Σάκης Τανιμανίδης αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις βρέθηκε στο πλευρό της συζύγου του και της οικογένειάς του ακριβώς την επόμενη μέρα.

Η Χριστίνα Μπόμπα προσπαθεί σε κάθε νέο ταξίδι που κάνει να εξερευνά εις βάθος την κάθε πόλη και να μαθαίνει νέα πράγματα. Αφού ρώτησε και έμαθε από τους διαδικτυακούς της φίλους τι μπορεί να κάνει και να δει κάποιος στην Λισαβόνα, μας έδωσε μια μοναδική ξενάγηση για την όμορφη πρωτεύουσα της Πορτογαλίας.

Η λίστα της ξεκίνησε με την επίσκεψή της στον Πύργο του Belem, ενώ στη συνέχεια περπάτησε κατά μήκος του ποταμού Tagus, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος ποταμός της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Η όμορφη Χριστίνα αμέσως μετά πόζαρε μπροστά από το Μνημείο των Ανακαλύψεων (Padrão dos Descobrimentos στα πορτογαλικά), το οποίο ανεγέρθηκε προς τιμήν των Πορτογάλων θαλασσοπόρων.

Η συνέχεια της ξενάγησης περιλάμβανε επίσκεψη στο Jeronimos Monastery, όπου μπορεί να μην μπήκαν τελικά μέσα, αλλά η Χριστίνα πόζαρε με τον γαμπρό της και την σύντροφό του… απ’ έξω.

Στο τέλος, η Χριστίνα, ο Σάκης και οι οικογένειά του πήγαν για φαγητό, δοκίμασαν τα υπέροχα τοπικά pasteis de nata και στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Time Out Market, μία αγορά στην οποία μπορείς να βρεις τυριά, αλλαντικά αλλά και κρασιά όλα από ντόπιους παραγωγούς.

Read More

And More