Χριστίνα Μπόμπα: To τρυφερό μήνυμα που της έστειλε ο μπαμπά της!

H Χριστίνα Μπόμπα, το τελευταίο διάστημα, βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και στο πλευρό του συζύγου της, Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος παρουσιάζει και φέτος το Survivor στον ΣΚΑΪ. Η μελαχρινή καλλονή με το γατίσιο βλέμμα, ως λάτρης των social media, φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για την καθημερινότητά της στο εξωτικό νησί της Καραϊβικής.

Πρόσφατα, η όμορφη influencer δέχτηκε ένα τρυφερό μήνυμα από τον μπαμπά της και θέλησε να το μοιραστεί με τους followers της στο Instagram. Έτσι, έσπευσε να το δημοσιεύσει στα InstaStories της. Συγκεκριμένα, ο κύριος Κώστας ενημέρωσε την Χριστίνα πώς βρέθηκε σε ένα κατάστημα με ρούχα, το οποίο ήταν διακοσμημένο με φωτογραφίες της.

Μόλις τις είδε ενθουσιάστηκε και περήφανος για εκείνη πόζαρε μπροστά τους και της έστειλε σχετικό στιγμιότυπο. «Αγάπη μου, σε βρήκα! Με ρώτησαν αν είμαι θαυμαστής σου και τους είπα ο μεγαλύτερος», ήταν το σχόλια που την συνόδευε.

Η Χριστίνα δημοσίευσε το τρυφερό μήνυμα του πατέρα της, σχολιάζοντας: «Όταν η μέρα μου ξεκινάει με αυτό το μήνυμα από τον μπαμπά μου… Μου λείπεις μπαμπά».

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της και δεν το κρύβει!

Read More

And More