Χριστίνα Μπόμπα: Βόλτες με το σκάφος και τους φίλους της στις σπηλιές της Μήλου! [pics,vids]

Τα δύσκολα πέρασαν πια και μετά το τέλος της καραντίνας, αλλά και την περιπέτεια που πέρασε η ίδια και ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης, νοσώντας από τον κορονοϊό, η Χριστίνα Μπόμπα έχει αναθεωρήσει πολλά πράγματα και ζει πια την κάθε στιγμή. Η κούκλα σύζυγος του παρουσιαστής, μάλιστα, έχει επιστρέψει στις αγαπημένες της συνήθειες και ήδη ξεκίνησε τα ταξίδια της – εντός Ελλάδος προς το παρόν!

Πριν λίγες μέρες η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη και τους κουμπάρους της Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη βρέθηκαν στην όμορφη Σίφνο όπου είχε γίνει και ο γάμος τους. Ακολούθησε εξόρμηση με το σκάφος στην όμορφη Μήλο και non stop αναρτήσεις και video στα social media.

Την Πέμπτη, το πρωί, μάλιστα απολαύσαμε τις δυο κουμπάρας Χριστίνα Μπόμπα και Μαρίνα Βερνίκου να κάνουν την πρωινή γυμναστική τους εν πλώ, ενώ λίγο αργότερα τα κορίτσια, έχοντας στην παρέα τους τον Τάκη Ζαχαράτο και μερικούς ακόμη φίλους, πήραν το φουσκωτό και άρχισαν τις βόλτες τους στις μαγευτικές σπηλιές του νησιού της Αφροδίτης.

Πρώτη στάση ήταν η σπηλιά στην Συκιά, το Κλέφτικο με τα γαλαζοπράσινα και κρυστάλλινα νερά και σε άλλα όμορφα και απόμερα σημεία του νησιού που έχουν πρόσβαση μόνο με βάρκα. Εκεί τα κορίτσια, έκαναν τις βουτιές τους και τράβηξαν φυσικά Video τραγουδώντας εν κινήσει!

Η εντυπωσιακή βουτιά της Χριστίνας Μπόμπα!

Η εξόρμηση στις σπηλιές της Μήλου

Τραγούδι εν πλω…

Και οι περιπέτειες συνεχίζονται!

Read More

And More