Χριστίνα Μπόμπα: Βραδινή έξοδος με τους διάσημους φίλους της! [pics,vid]

Μετά το τέλος του The Voice of Greece, η Χριστίνα Μπόμπα έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό της και φυσικά για τα αγαπημένα της πρόσωπα! Αφού έλειψε για περίπου επτά ημέρες με τον άντρα της ζωής της Σάκη Τανιμανίδη στις Φιλιππίνες, η μελαχρινή καλλονή επέστρεψε και επίσημα στην καθημερινότητά της. Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε το 2020 ήταν να επισκεφτεί την γενέτειρά της, την Λαμία και να δει τους πολυαγαπημένους της παππούδες, κάνοντας τους μάλιστα μια συγκινητική έκπληξη.

Αφού γύρισε στην πρωτεύουσα, η Χριστίνα Μπόμπα έβαλε τα καλά της και έκανε μια βραδινή έξοδο, με σκοπό να περάσει μια όμορφη νύχτα με τους καλύτερους της φίλους, χωρίς να τη συνοδεύει ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης. Μαζί με την Χριστίνα ήταν οι φίλες της Μαρίνα Βερνίκου, Έβελυν Καζαντζόγλου και Κλέλια Ανδριολάτου αλλά και ο John Καγιούλης και ο τραγουδιστής Ηλίας Μπογδάνος.

Η Χριστίνα Μπόμπα και η παρέα της απόλαυσαν ένα πλούσιο δείπνο, διασκέδασαν και δεν σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες και βίντεο για το… Instagram!

Read More

And More