Χριστίνα Μπόμπα: Υγιής πλέον… δεν σταματά να χορεύει και να κάνει τις δουλειές του σπιτιού! [pics,vids]

“Αφού πέρασαν πάνω από 5 μέρες χωρίς συμπτώματα και μετά από τις οδηγίες των ειδικών, κάναμε ξανά το τεστ και μάθαμε χθες με τη Χριστίνα ότι είμαστε πλέον αρνητικοί στον κορονοιό” έγραψε χαρακτηριστικά χθες ο Σάκης Τανιμανίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας χαρούμενους τους χιλιάδες θαυμαστές τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι μετά από 17 ημέρες καραντίνας και 5 ημέρες χώρις συμπτώματα, είναι πλέον απόλυτα υγιές και ανυπομονεί να συνεχίσει τη ζωή του με την ίδια χαρά και αισιοδοξία, σχεδιάζοντας παράλληλα το μέλλον του και τα ταξίδια που πρόκειται να κάνει.

Η Χριστίνα Μπόμπα, εδώ και αρκετές ημέρες έχει ξαναβρεί την ενέργειά της – ο κορονοϊός έχει συμπτώματα κόπωση και πυρετό – αλλά και τη φόρμα της! Μπορεί να έμεινε στην αρχή ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, ωστόσο πλέον καθημερινά κάνει την γυμναστική της, pilates, διαλογισμό και φυσικά… τις δουλειές του σπιτιού! Η μελαχρινή καλλονή έκανε την φασίνα της και έκανε το σπίτι της να λάμπει από καθαριότητα!

Μάλιστα, τόσο εκείνη όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης έκαναν Tic Toc και δεν σταματούν να δημοσιεύουν απολαυστικά βίντεο! Η Χριστίνα Μπόμπα το έχει ρίξει στον χορό, τόσο για να κάψει θερμίδες όσο και για να διασκεδάσει τώρα που δεν μπορεί να βγει έξω! Μέσα από τα social media, μοιράζεται στιγμιότυπα με τους ξέφρενους χορούς της και… αναστατώνει τον ανδρικό πλύθησμό!

Γιατί και η καραντίνα θέλει καλοπέραση!

Read More

And More