Χριστίνα Μπόμπα: Ζει το… καλοκαίρι της στον Άγιο Δομίνικο με τον Σάκη Τανιμανίδη! Φωτογραφίες και βίντεο από τις βουτιές της!

Ένα μαγικό Πάσχα θα περάσει η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της, Σάκη Τανιμανίδη και απολαμβάνει το απέραντο γαλάζιο του εξωτικού Άγιου Δομίνικου! Η πανέμορφη influencer ταξίδεψε στην Καραϊβική μαζί με την μικρή της αδερφή Ελίνα και μαζί περνούν υπέροχες στιγμές μακριά από την ρουτίνα της πρωτεύουσας. Μπάνια στα καταγάλανα νερά, ατέλειωτες βόλτες και φυσικά γιόγκα είναι κάποια από τα πράγματα που περιλαμβάνει η καθημερινότητά τους.

Η όμορφη Χριστίνα μπορεί να έχει πάει στον Άγιο Δομίνικο για τον σύζυγό της και παρουσιαστή του Survivor, αλλά προσπαθεί να συνδυάζει και ποιοτικό χρόνο με τον Σάκη αλλά και εξορμήσεις με την αδερφή της. Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης έχει τηλεοπτικά γυρίσματα, η Χριστίνα και η Ελίνα φορούν το μαγιό τους και απολαμβάνουν δροσερές βουτιές στα υπέροχα νερά της Δομινικανής Δημοκρατίας. Η καλλονή σύζυγος του Σάκη γνωρίζει πλέον καλά το μέρος και ξέρει που ακριβώς να πάει με την αδερφή της.

Δες νέα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους:

Το ζευγάρι αναμένεται να περάσει για ακόμα μια χρονιά το Πάσχα στο νησί του Άγιου Δομίνικου μακριά από τα αγαπημένα του οικογενειακά πρόσωπα.

Read More

And More