Χριστίνα Ορφανίδου: Ποια είναι η παίκτρια του Big Brother, που συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για το “ροζ” βίντεο

Στο «Big Brother» ο κάθε διαγωνιζόμενος έχει τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα την οποία ξεδιπλώνει μέσα στο ριάλιτι. Μια από τις παίκτριες που έχει κάνει αίσθηση από την πρεμιέρα κιόλας του reality είναι η Χριστίνα Ορφανίδου, η οποία με την εκρηκτική της παρουσία έχει ενθουσιάσει τους άνδρες συμπαίκτες της, αλλά και το -γένους αρσενικού- τηλεοπτικό κοινό.

Η Χριστίνα βρίσκεται στο σπίτι του «Μεγάλου αδερφού» με σκοπό να φτάσει μέχρι το τέλος και στόχος της φυσικά είναι να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο. «Δεν μου αρέσει να χάνω παιχνίδι», είχε πει μόλις συστήθηκε στο κοινό και στους συμπαίκτες της η… επαγγελματίας παίκτρια poker.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή διαγωνιζόμενη είναι 35 ετών, προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει αυτό που εκνευρίζει τους συμπαίκτες της είναι η ακαταστασία της. Την ελκύουν οι άνδρες νεαρότερης ηλικίας και, μάλιστα, ο τελευταίος της σύντροφος ήταν 11 χρόνια πιο μικρός από εκείνη! Όσο για τη σχέση της με τις γυναίκες; Είναι περίεργη και συνήθως εκείνες την αντιπαθούν.

Η ίδια έχει εξομολογηθεί, ακόμα, ότι στο παρελθόν υπήρξε σε μία τοξική σχέση και είχε δεχθεί ψυχολογική και σωματική βία. Έχοντας βιώσει δυσάρεστες καταστάσεις, συμβουλεύει τα κορίτσια να μη δέχονται καμία μορφή κακοποίησης.

Τα τελευταία 24ωρα, η Χριστίνα Ορφανίδου βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, λόγω ενός “ροζ” βίντεο, 37 δευτερολέπτων, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Το εν λόγω βίντεο, αν και τραβήχτηκε εν γνώσει της παίκτριας του Big Brother, δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο χωρίς τη συναίνεση της. 

Στο Live της Παρασκευής η Χριστίνα, με δάκρυα στα μάτια, μίλησε ανοιχτά για τις τραγικές στιγμές που βίωσε μετά τη δημοσιοποίηση του ροζ βίντεο. 

Πριν από αυτή τη δημόσια εξομολόγηση, η Χριστίνα έκανε μία γρήγορη αναδρομή, στους σημαντικότερους σταθμούς της ζωής της. 

Read More

And More