Χριστίνα Ορφανίδου: Το προσωπικό της δράμα μετά το revenge porn – «Δεν μπορώ να κάνω σχέση»

Η Χριστίνα Ορφανίδου, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το Big Brother στον ΣΚΑΪ τα τελευταία χρόνια ζει το δικό της προσωπικό της μαρτύριο, καθώς ο πρώην σύντροφός της ανέβασε βίντεο από τις προσωπικές στιγμές τους στο διαδίκτυο, για εκδίκηση.

«Δεν μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου, δεν μπορώ να κάνω σχέση. Η λέξη στιγματίζω, για αυτό που περνάω από πρώην σύντροφο μου, είναι πολύ μικρή. Ήταν ένα προσωπικό βίντεο, από μια 3χρονη σχέση, που ο πρώην σύντροφος το έβγαλε στη δημοσιότητα για να με εκδικηθεί», ενώ για τις προσπάθειες που έχει κάνει για να κατέβει το βίντεο τόνισε «δεν βγάζεις άκρη, προσπαθώ να δαμάσω αυτό που γίνεται, κάνω αιτήσεις στα site για να κατεβάσω το προσωπικό μου βίντεο» περιέγραψε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη.

Και μία άλλη σημαντική διάσταση που ήρθε αντιμέτωπη η γνωστή παίκτρια ήταν πώς την αντιμετώπισε η κοινωνία: «Από την στιγμή που δημοσιεύθηκε το προσωπικό βίντεο, η κοινωνία σε βλέπει σαν μια ανήθικη γυναικά, στέλνουν προτάσεις με αμοιβή…».

 

Η δικηγόρος της Χριστίνα Ορφανίδου, Σοφία Κατσούλα, μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα και ανέφερε για το περιστατικό: «Μετά από πολλές αναβολές η υπόθεση της Χριστίνας επιτέλους δικάζεται και πλησιάζει η δικαίωσή της».

Η δικηγόρος της πρώην παίκτριας του Big Brother επιβεβαίωσε «ακόμα κι αυτήν την στιγμή που μιλάμε υπάρχει στο διαδίκτυο βιντεοληπτικό υλικό».

Για τη στάση του κατηγορούμενου ανέφερε ότι η πελάτης της, Χριστίνα Ορφανίδου δεν έχει ανάγκη να επικοινωνήσει με τον δράστη γιατί έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη, τόνισε η κα Κατσούλα.

 

Read More

And More