Χριστίνα Ορφανίδου: Το ροζ βίντεο και ο έρωτας του Παναγιώτη στο Big Brother (video)

Η Χριστίνα Ορφανίδου μίλησε το πρωί της Τρίτης στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε». Η πρώην παίκτρια του Big Brother αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πώς βλέπει το τηλεοπτικό κοινό τα δίωρα επεισόδια του ριάλιτι, στο ροζ βίντεο και στις σχέσεις της με τον Παναγιώτη και την Άννα Μαρία.

«Αυτό που βλέπετε εσείς τις 2 ώρες του επεισοδίου, είναι τελείως διαφορετικό με αυτό που ζούμε εμείς μέσα όλο το 24ωρα» παραδέχτηκε.

Αναφορικά με το ροζ βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, είπε: «Δεν είχα άλλη επιλογή από το να μείνω ψύχραιμη. Ήταν κάτι που γνώριζα και είχα κινηθεί νομικά. Τα βίντεο που διέρρευσαν ήταν αυτά που υπάρχουν στη δικογραφία μου. Δεν είχα να ντραπώ για κάτι. Στη Θεσσαλονίκη από εκεί είμαι, όλοι ήξεραν ότι έχω σχέση με το συγκεκριμένο άτομο και μου έκανε αυτό το πράγμα. Δεν υπήρχε κάτι να με στενοχωρήσει επιπλέον».

Όσο για τη σχέση της με τον Παναγιώτη; Η Χριστίνα Ορφανίδου εξομολογήθηκε: «Ο Παναγιώτης είχε αρχίσει να με ερωτεύεται. Δεν θα ήταν καλό να συνεχιστεί αυτό το πράγμα».

Δες το σχετικό απόσπασμα τι είπε η πρώην παίκτρια του Big Brother για την απομάκρυνσή της από την Άννα Μαρία.

Read More

And More