Χριστίνα Παπαδέλη: Διασκέδασε στον Χρήστο Μάστορα-Δες το τραγούδι που της αφιέρωσε! [videos]

Εδώ και τρεις μήνες πολλά δημοσιεύματα θέλουν τον Χρήστο Μάστορα, τραγουδιστή του συγκροτήματος “Μέλισσες”, να διατηρεί σχέση με την εντυπωσιακή Χριστίνα Παπαδέλη που βλέπουμε καθημερινά στο “My Style Rocks“. Πριν λίγο καιρό, σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την Χριστίνα, ο γνωστός τραγουδιστής είχε διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφορούσαν.

Μπορεί και οι δυο να αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις και τα κοσμοπολίτικα μέρη, προκειμένου να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως όπως όλα δείχνουν πρόκειται για έναν θυελλώδη έρωτα. Το ζευγάρι είναι περίπου ένα χρόνο μαζί και ο έρωτάς του όλο και δυναμώνει.

Το βράδυ του Σαββάτου, η Χριστίνα μαζί με τις φίλες της από το “My Style Rocks” διασκέδασαν στο “Box”, όπου εμφανίζονται οι Μέλισσες μαζί με την Τάμτα. Η μελαχρινή καλλονή δεν σταμάτησε να τραγουδά τα τραγούδια τους αγαπημένου της και να τον θαυμάζει. Όπως θα δεις, τα κορίτσια βρισκόντουσαν σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού και δεν σταμάτησαν να χορεύουν.

Η Χριστίνα μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο με τον τραγουδιστή να ερμηνεύει την επιτυχημένη μπαλάντα του με τίτλο “Το Κύμα” με το βλέμμα του στραμμένο προς το μέρος της.

Δες τα βίντεο:

Read More

And More