Χριστίνα Παπαδέλλη: Όσα αποκαλύπτει για την εμφάνισή της στο περασμένο Gala του My Style Rocks

Οι παίκτριες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν με τις στιλιστικές τους επιλογές τους κριτές, οι οποίοι έχουν ολοένα και περισσότερες απαιτήσεις. Οι εντάσεις ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες είναι αναπόφευκτες καθώς το άγχος μεγαλώνει σχετικά με το ποια κορίτσια θα καταφέρουν να παραμείνουν μέχρι τον τελικό.

Μια από τις παίκτριες που έχει ξεχωρίσει με το στυλ της τους τελευταίους τέσσερις μήνες είναι η Χριστίνα Παπαδέλλη. Η Χριστίνα γεννήθηκε στην Ελλάδα και έχει καταγωγή από το Σουδάν και την Αίγυπτο. Έχει σπουδάσει βοηθός φαρμακοποιού και εργάζεται ως χορεύτρια. Τα τελευταία επτά χρόνια ασχολείται με το χώρο της μόδας που αγαπά. Της αρέσει να μεταποιεί ρούχα της και να τα κάνει πιο ιδιαίτερα. Στο My Style Rocks αποφάσισε να συμμετάσχει για να κερδίσει και να αποκτήσει περισσότερες γνώσεις για τη μόδα. Πολλές φορές έχει εντυπωσιάσει τους κριτές με τις στιλιστικές της επιλογές.

Η Χριστίνα Παπαδέλλη το απόγευμα της Τετάρτης θέλησε να αποκαλύψει κάποιες λεπτομέρειες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, για την εμφάνισή της ως Winnie Harlow στο Gala της περασμένης Κυριακής. Ήταν μια εμφάνιση που είχε πολλές απαιτήσεις, αλλά παράλληλα η Χριστίνα νιώθει περήφανη που κατάφερε να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό look. Μάλιστα η ίδια χαρακτηριστικά αναφέρει: “Η εμφάνιση μου από το προηγούμενο γκαλά με θέμα “super models”. Είχα διαλέξει αρχικά να κάνω την Naomi αλλά δυστυχώς έπρεπε να διαλέξω κάποια άλλη. Οπότε επέλεξα την Winnie Harlow που μου αρέσει εξίσου… Ξενύχτησα 3 βράδια για να κολλήσω ένα ένα τα λουλούδια κ κάηκα σε διαφορά σημεία του σώματος μου (μην το επιχειρήσετε) Όντως δεν με κολακεύει όσο θα ήθελα. Παρ όλα αυτά είμαι πολύ χαρούμενη κ περήφανη κ την επόμενη φορά σίγουρα θα είναι καλύτερο… Βγήκα 2η στην συνολική βαθμολογία αλλά υπόσχομαι ακόμα καλύτερα πράγματα. Ευχαριστώ παρά πολύ για την στήριξη κ τα γεμάτα αγάπη μηνύματα σας! Είστε Ο.Τ.Κ”.

Δες video από την εμφάνισή της στο Gala του My Style Rocks:

http://instagram.com/p/BssguJBBMxK/

 

Read More

And More