Χριστίνα Παππά – Άννα Μπεζάν: Η δυνατή σχέση πεθεράς και νύφης μέσα από τις εξομολογήσεις τους

Μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής τους βιώνουν εδώ και λίγους μήνες η Άννα Μπεζάν με τον σύντροφό της Δημήτρη Παππά, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά. 

Η Χριστίνα Παππά, η οποία τρέφει τεράστια αδυναμία στον γιο της Δημήτρη, ενέκρινε από την πρώτη στιγμή τη σχέση του γιου της με την Άννα Μπεζάν. Όμως, από την ημέρα που η νεαρή ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, οι δυο γυναίκες ήρθαν ακόμα πιο κοντά.

Οι δυο τους λοιπόν, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη σχέση πεθεράς και νύφης, ενώ μέρα με τη μέρα η σχέση τους δυναμώνει, κάτι για το οποίο έχουν μίλησει και οι δύο ανοιχτά.

Χριστίνα Παππά – Άννα Μπεζάν: Η γνωριμία τους

Ο Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν ταίριαξαν απόλυτα από πολύ νωρίς και έτσι η Χριστίνα Παππά γνώρισε την νύφη της από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους, καθώς μητέρα και γιος διατηρούν άψογες σχέσεις.

«Ξαφνικό αλλά πολύ χαρούμενη! Τις επιλογές του γιου μου τις σέβομαι, όπως έλεγε η γιαγιά μου… του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί! Είναι ευλογία ένα παιδί! Εύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένοι και να έρθει με το καλό ένα παιδάκι γερό κ ευλογημένο», είχε δηλώσει αποκλειστικά στο TLIFE η Χριστίνα Παππά για τη γέννηση της εγγονής της.

Η Χριστίνα Παππά ήταν εκείνη που αποκάλυψε το φύλο του μωρού, καθώς ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη που περίμεναν κοριτσάκι, αφού θα πάρει το όνομά της.

«Είμαι τόσο μα τόσο χαρούμενη. Έρχεται με το καλό το Χριστινάκι μας. Άννα μου σ’ ευχαριστώ πολύ γι’ αυτά τα συναισθήματα που νιώθω. Δήμητρη μου, πρίγκιπά μου με κάνει τόσο χαρούμενη» είχε πει η ηθοποιός στο Instagram.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Άννα Μπεζάν είχε μιλήσει πολλές φορές δημόσια για το πόσο υποστηρικτική και καλή  ήταν μαζί της η πεθερά της, ενώ από την πλευρά της η Χριστίνα Παππά μιλούσε για εκείνη σαν να είναι η κόρη της.

«Νιώθω υπέροχα. Είναι δώρο ζωής. Οι ωραιότερες μέρες της ζωής μου είναι η 16η Ιουλίου που γέννησα τον Δημήτρη και 25 Σεπτεμβρίου που γεννήθηκε η μικρή Χριστίνα. Τώρα στην αρχή δε μπορώ να βοηθήσω επειδή σέβομαι το ζευγάρι. Κάθισα στην αρχή επειδή μου το ζητήσανε στο σπίτι τους», είχε αναφέρει η Χριστίνα Παππά στο “Καλό Μεσημεράκι”, μόλις υποδέχτηκαν την μικρή τους.

«Για την Άννα τη νύφη μου μπορώ να πω ότι είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Γλυκύτατη, τρυφερή, τρομερή ηθοποιός γιατί την παρακολουθούσα πριν τη γνωρίσω από κοντά και τη θαύμαζα. Είναι καλή σύζυγος και χαίρομαι πάρα πολύ γιατί σε όλη μου τη ζωή ήθελα μια κόρη και η Χριστίνα ήρθε στη ζωή μας», είχε πει στην ίδια συνέντευξή της  η Χριστίνα Παππά.

Το πρόβλημα υγείας της εγγονής της και το τάμα της Χριστίνας Παππά

Πριν από λίγο διάστημα, η Άννα Μπεζάν πήρε την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για διάφορα θέματα που αντιμετώπισε στην κύησή της αλλά και μετά, όπως μια μικρή επιλόχειο κατάθλιψή αλλά και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η κόρη της.

«Και στο σημείο αυτό επειδή αυτή είναι μία από τις πολλές αντιδράσεις που δέχθηκα να σας πω ότι πέρασα και εγώ επιλόχειο και όχι εύκολη και δεν έχω κάνει ούτε διατροφή ούτε έχω πληρώσει πέρσοναλ. Τυχαίνει απλά να με βοηθάει το σκαρί μου! Το αν νιώθω η δεν νιώθω καλά με το σώμα και το μοιράζομαι δεν νομίζω να έχει να κάνει με την οικονομική δυνατότητα», είχε γράψει η Άννα Μπεζάν στο Instagram για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το σώμα της.

Η Χριστίνα Παππά από την πλευρά της, θέλησε να υπερασπιστεί δημόσια την νύφη της, ξεσπώντας δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Να ξέρετε λοιπόν, επειδή η Άννα το ομολόγησε μόνη της, έχει περάσει επιλόχειο και ότι στους γονείς αυτούς έχει συμβεί κάτι πολύ άσχημο που εύχομαι σε κανένα να μη συμβεί, όταν αποφασίσει η Άννα θα το πει μόνη της. Κλείστε τα στόματά σας, γεννήθηκε ο Χριστός αυτές τις μέρες, οπότε πείτε και έναν καλό λόγο, αφήστε την κακία να πάει κάτω».

«Κάθε φορά που το σκέφτομαι με πιάνουν τα κλάματα. Πέρασε δύσκολα η Άννα και είμαι τρομερά χαρούμενη και υπερήφανη σαν μητέρα για εκείνη. Είναι ειλικρινά κόρη μου και της το δίνω».

«Είναι το δύσκολο κομμάτι της δικής μου ζωής, όσον αφορά την μπέμπα μου, γιατί περάσαμε λίγο δύσκολα και ταλαιπωρήθηκε το παιδί. Ήμασταν στα νοσοκομεία, αλλά σημασία έχει ότι τώρα είναι μια χαρά. Επειδή είναι μοναδική ιατρική περίπτωση…», είχε δηλώσει στο Happy Day μεταξύ άλλων πρόσφατα η Άννα Μπεζάν.

Στην τελευταία της συνέντευξη, κατάθεση ψυχής, η Χριστίνα Παππά «λύγισε» στο «Mega Καλημέρα» και μας συγκλόνισε με όσα είπε για την πάθηση της εγγονής της, κόρης του γιου της, Δημήτρη Παππά και της Άννας Μπεζάν.

«Ένιωσα ότι χάνω τη ζωή μου όταν έπαθε ατύχημα το παιδί μου και τώρα με το πρόβλημα υγείας της εγγονής μου. Έχω κάνει τάματα για το εγγόνι μου, ενδιαφέρθηκαν από όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου για την πάθηση του. Ο γιος μου ήταν καλύτερος από ότι θα μπορούσε να είναι μία μάνα. Για έναν ολόκληρο μήνα δεν βγήκε ούτε ένα λεπτό από το νοσοκομείο».

Read More

And More