Χριστίνα Παππά: Αυτό είναι το minimal διαμέρισμά της στο Κολωνάκι!

Με τη βοήθεια του interior designer, Νίκου Υφαντή, και με βάση το προσωπικό της γούστο, έχει διακοσμήσει η Χριστίνα Παππά το ρετιρέ διαμέρισμα της στο Κολωνάκι. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, υποδέχτηκε στον χώρο της τον φακό του περιοδικού ΟΚ!. “Μένω εδώ ήδη έναν χρόνο” δηλώνει η ίδια στο περιοδικό.

/

Η λιτή και μοντέρνα διακόσμηση του διαμερίσματος και οι λευκές και μπεζ αποχρώσεις στους τοίχους δημιουργούν μια ήρεμη ατμόσφαιρα. “Αποφεύγω τα πολλά διακοσμητικά αντικείμενα” διευκρινίζει η ηθοποιός. Ανάμεσα στα ελάχιστα διακοσμητικά που ξεχωρίζουν, είναι οι πίνακες pop art με τη Μέριλιν Μονρό. “Είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός” λέει η Χριστίνα Παππά, που έχει ακόμα δύο πορτέτα της θρυλικής σταρ στο σαλόνι της – δώρα του πρώην συζύγου της Κλαούντιο Κολντεμπέλα.

/
“Η αγαπημένη μου γωνιά είναι ο λευκός καναπές στο σαλόνι μου. Ηρεμώ, ανάβω κεριά και ακούω μουσική ανάλογα με τη διάθεση μου”, σημειώνει η ίδια.

/ “Αν και έχω τζάκι, φοβάμαι να το ανάβω μόνη μου. Συνήθως δημιουργώ ατμόσφαιρα ανάβοντας αρωματικά κεριά” καταλήγει η Χριστίνα Παππά.

/

Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Read More

And More