Χριστίνα Παππά: Φωτογραφίζει τον γιο της αγκαλιά με την εγγονή της και του εύχεται χρόνια πολλά

Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα ο γιος της Χριστίνας Παππά, Δημήτρης ο οποίος έγινε πρόσφατα μπαμπάς μιας και η σύντροφός του Άννα Μπεζάν έφερε στον κόσμο την κόρη τους.

Η Χριστίνα Παππά που είναι γνωστό ότι έχει τεράστια αδυναμία στον γιο της αλλά και την εγγονή της πλέον, δε θα μπορούσε να μην είναι από τους πρώτους που θα του εύχονταν. Η Χριστίνα Παππά λοιπόν, δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία του γιου της στην οποία φαίνεται να κρατά στην αγκαλιά του την κόρη του, την οποία συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό κείμενο.

«Εύχομαι στον πρίγκιπα της ζωής μου , στον γιο μου , στον σύζυγο , στον τρυφερό μπαμπά , Χρόνια πολλά για την γιορτή του ! Να είσαι πάντα υγιής και ευλογημένος γιε μου ! Η Παναγία να είναι πάντα δίπλα σας και να σας προστατεύει !!! Όλες οι μανούλες του κόσμου να χαίρονται τα παιδιά τους !

 Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζετε ! Με κανείς κάθε μέρα υπερήφανη @pappasd σε λατρεύω άπειρα ! Είσαι η ζωή μου! Είστε οι Άγγελοι της ζωής μου ! Είμαι η πιο ευτυχισμένη μαμά , πεθερά , γιαγιά του κόσμου Σας αγαπωωωωωωωω. @mpezan Να τον χαιρόμαστε κοριτσάκι μου όμορφο» έγραψε η Χριστίνα Παππά.

Read More

And More