Χριστίνα Παππά για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Είναι αφελής και ζει σε ένα δικό της κόσμο”

Η Χριστίνα Παππά μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή “Ευτυχείτε!” και, μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να αναφερθεί στο περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στο Σταμάτη Φασουλή και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μάλιστα, δεν έκρυψε πώς μεταξύ τους υπάρχουν προσωπικές διαφορές που τις απομάκρυναν.

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι όντως αφελής και ζει σε έναν δικό της κόσμο. Εγώ την παρατηρούσα την ώρα που καθόμασταν δίπλα και έπρεπε να κάνουμε ησυχία, δεν την ενδιέφερε. Ζει σε ένα δικό της παραμύθι και της λέω “Ρε Κωνσταντίνα φτου σου! Μπράβο! Θα ζήσεις πολλά χρόνια” . Δεν την νοιάζει τίποτα.

Κατά τ’ άλλα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι η πρώτη που με πήρε την άλλη μέρα τηλέφωνο να δει πώς είμαι. Εγώ μαζί της έχω διάφορα προσωπικά παράπονα, τα ξέρει πάρα πολύ καλά. Κάτι μου έκανε σε προσωπικό επίπεδο και με στεναχώρησε. Ήμουν απόμακρη μετά μαζί της γιατί δεν συμπεριφέρεσαι έτσι σε έναν άνθρωπο που σου έχει σταθεί. Αλλά τη θαυμάζω, είναι μια κούκλα η κοπέλα! Κούκλα, αλλά είναι αφελής…», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More