Χριστίνα Παππά: Η μητρότητα στα 16, τα δύσκολα χρόνια και το ισχυρό δέσιμο με τον γιο της

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Χριστίνα Παππά η οποία μίλησε για τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής της. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια και τους αυστηρούς γονείς της, τη μητρότητα που ήρθα στα 16 μόλις χρόνια της, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μεγαλώνοντας μόνη της τον γιο της αλλά και το ισχυρό δέσιμο που έχει μαζί της.

«Δεν ήταν όλα ρόδινα στη ζωή μου. Μπορεί να με βλέπουν πάντα χαρούμενη και χαμογελαστή αλλά δεν είναι όλα ρόδινα ο καθένας κουβαλάει τον δικό του σταυρό. Έγινα μαμά πολύ μικρή, στα 16 μου χρόνια. Πάντα μου άρεσαν τα παιδιά αλλά έγινα μαμά τόσο νωρίς γιατί από το σπίτι μου ήμουν πολύ καταπιεσμένη. Έτρωγα το ξύλο της αρκούδας. Αν αργούσα να γυρόσω από το κολυμβητήριο με περίμεναν…Δεν πήγαινα εκδρομές, δε με άφηναν, δεν έβγαινα…

Θεώρησα επομένως ότι αυτός ο πρώτος μου έρωτας ήταν και ένας τρόπος να γλιτώσω… Η μαμά έδινε ξυλιές… Ο μπαμπάς έκανε κάτε που έγραψε πολύ άσχημα μέσα μου, για τιμωρία μια μέρα με κούρεψε. Το κρατάω ακόμα μέσα μου και με στεναχωρεί. Όταν έμεινα έγκυος είχα ήδη φύγει από το σπίτι, με είχε ήδη κλέψει ο τότε σύζυγός μου. Όταν είσαι ένα παιδάκι που δεν έχει τη σωστή καθοδήγηση θεωρείς ότι ο πρώτος αυτός έρωτας είναι ο άντρας της ζωής σου.

Τότε μου λέγανε όλοι να μην κρατήσω το παιδί. Ευτυχώς δεν τους άκουσα. Είναι ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Δε μετανιώνω ούτε μια μέρα. Είναι η ζωή μου όλη» είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

«Η μητέρα μου έγινε γιαγιά στα 35-36. Ήμουν πολύ τυχερή που είχα τη μαμά και τη γιαγιά μου να με βοηθάνε. Είχα και την αδερφή μου τότε. Ο πρώην άντρας μου, ο μπαμπάς του Δημήτρη ήταν 3.5 χρόνια μεγαλύτερός μου. Ο Δημήτρης ξέρει τον μπαμπά του αλλά ουσιαστικά τον μεγάλωσα μόνη μου… Είχα τρομερές τύψεις που έλειπα ώρες από το σπίτι. Σίγουρα στιγμές που στα 18-19 που είσαι ανέμελος εγώ είχε τις έννοιες του παιδιού» ανέφερε σε άλλο σημείο.

Ακόμα, η Χριστίνα Παππά μίλησε και για τον δεύτερο γάμο της.

«Μέχρι που αποφάσισα να παντρευτώ ξανά δεν είχε μπει άντρας μέσα στο σπίτι. Ότι έκανα, επειδή ήμουν και μικρή σε ηλικία, ήταν έξω από το σπίτι…. Ο Δημήτρης ήταν επτά ετών όταν παντρεύτηκα. Του εξήγησα με πολύ συζήτηση… Ο τότε σύζυγός μου ήταν πολύ καλός. Από κάποιο σημείο και μετά επειδή δεν καταφέραμε να κάνουμε παιδί μαζί, υπήρξε μια κόντρα γιατί έδινα τα πάντα στον Δημήτρη. Υπήρξε ένας ανταγωνισμός παιδιού – συζύγου και σαν μάνα προφανώς έβαλα πιο πάνω το παιδί μου».

Στη συνέχεια η Χριστίνα Παππά μίλησε για το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει με τον γιο της καθώς είναι υπερπροστατευτική μαζί του αλλά και αυστηρή ενώ προσπαθεί να μην παρεμβαίνει στις σχέσεις του παρόλο που δεν τα καταφέρνει πάντα.

Read More

And More