Χριστίνα Παππά: Ξεσπά για τα αρνητικά σχόλια για την ηλικία της – «Ειλικρινά σας λυπάμαι»

Μέσα από ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Tik Tok η Χριστίνα Παππά απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς στα social media για την ηλικία της και την εξωτερική της εμφάνιση.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας αναφέρεται σε όσους την επικρίνουν στο διαδίκτυο προτρέποντας να ασχοληθούνε με τις ζωές τους.

«Ναι έχω μεγαλώσει, ναι είμαι 100 χρονών, ναι έχω κυτταρίτιδα, ναι έχω παχάκια, έχω κοιλιά, ποτέ δεν ασχολήθηκα αν είμαι όμορφη ή άσχημη και ούτε και με ενδιαφέρει. Ζω την κάθε στιγμή μου σαν να είναι η τελευταία.

Έχω μία υπέροχη καρδιά, μια αγνή ψυχή, βρίσκω πάντα το καλό και το θετικό, δεν κακολογώ ποτέ κανέναν. Τώρα αν εσείς ασχολείστε, αν υπάρχουν χοντρές γυναίκες, που το θεωρώ ντροπή, γιατί κάθε γυναίκα έχει την προσωπικότητά της, εσείς οι πολύ λίγοι μετρημένοι στα δάχτυλα, που δεν έχετε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο, αλλά με τις ζωές των άλλων, κάθεστε για να κρίνετε και να γράψετε ένα κακό σχόλιο, ειλικρινά σας λυπάμαι», ανέφερε, μεταξύ άλλων η Χριστίνα Παππά.

Και έγραψε στην ανάρτησή της: «Η ψυχή μου θα παραμείνει μικρού παιδιού! Βλέπω πάντα το καλό! Βλέπω πάντα το όμορφο και όχι το άσχημο! Η ζωή δεν έχει ηλικία! Δεν έχετε ζωή καλή, εσείς οι ελάχιστοι και ασχολείστε με τις ζωές των άλλων! Βρε χαρείτε λίγο! Η ζωή περνά και δεν ξαναγυρνά. Κάρμα».

 

@christinapappa827

 

♬ πρωτότυπος ήχος – christinapappa827

Read More

And More