Χριστίνα Παππά: Μιλά πρώτη φορά στην Tatiana Live για την εμπλοκή του ονόματός της στο κύκλωμα της κοκαϊνης του Κολωνακίου

Σαν να ζει σε κάποιο έργο νιώθει η Χριστίνα Παππά μετά την εμπλοκή του ονόματός της στο κύκλωμα της κοκαΐνης του Κολωνακίου. Η ηθοποιός δέχτηκε έντονο διασυρμό τις προηγούμενες μέρες καθώς διάφορα δημοσιεύματα είχαν το όνομά της στη λίστα με όσους ήταν σε αυτό το κύκλωμα. “Αρωσταίνω με αυτά που ακούω και βλέπω”, λέει η ίδια μιλώντας για πρώτη φορά στην Tatiana Live και την Τατιάνα Στεφανίδου και ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με όσα γράφτηκαν.

“Ότι και να λένε ορισμένοι, ο κόσμος όσο και να τον παραπλανίσουν, βλέπει”, τονίζει για τα μηνύματα που δέχεται από τον απλό κόσμο. “Έλεγα στην αρχή να μη βγω”, λέει η Χριστίνα Παππά αλλά απαφάσισε να δώσει αυτή την τηλεοπτική συνέντευξη για να και ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

“Με στεναχωρεί για το μικρό ποσοστό των ανθρώπων με στεναχωρεί να αφήνω μία εικόνα και μία ψευδαίσθηση”, εξηγεί για την απόφασή της.

Η ίδια βούρκωσε μιλώντας για τον αντίκτυπο που έχει όλη αυτή η ιστορία κυρίως στην οικογένειά της, στη μαμά της και στο γιο της, Δημήτρη. Και τα δύο αγαπημένα της πρόσωπα έχουν πάει στο νοσοκομείο αυτές τις μέρες και αυτό είναι πιο δύσκολο για εκείνη ακόμα και από την δική της κακή ψυχολογική κατάσταση. “Νιώθω θυμό και οργή για όσα ειπώθηκαν για μένα”, τονίζει.

“Έχω βάλει 5 δικηγόρους και έχω τσουβάλια αγωγές”, αναφέρει για τις επόμενες κινήσεις της.

“Αν αποδειχτεί το αντίθετο να με λιθοβολήσουν”, τολμά να πει λέγοντας πως έχει εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη. Αναφέρει επίσης ότι δεν έχουν καμία εμπλοκή, πέρα από τον γιο της, ούτε οι συνεργάτες της, Θέμης Γεωργαντάς και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Read More

And More