Χριστίνα Παππά στο TLIFE για την περιπέτειά της: «Είχα υψηλή πίεση -Τους ζήτησα να μου δώσουν πίσω τα χρήματά μου»

Η Χριστίνα Παππά πρόσφατα μοιράστηκε στο intagram την αγανάκτηση που βίωσε, όταν επισκέφτηκε ιδιωτικό νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύτηκε για 24 ώρες η μητέρα της, χωρίς ωστόσο να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, αλλά και κάποια άμεση βοήθεια από τους γιατρούς.

Το κόστος της νοσηλείας για ένα 24ωρο άγγιξε τα 2000 ευρώ, με την επιχειρηματία – ηθοποιό να παίρνει την μητέρα της από το νοσοκομείο, στο οποίο αργότερα επισκέφτηκε και η ίδια, αφού λόγω της έντασης ανέβηκε η πίεσή της.

Δες το βίντεο:

Η Χριστίνα Παππά στο TLIFE

«Πληρώσαμε 2000 ευρώ για ένα 24ωρο νοσηλείας. Φαρμακευτική αγωγή δεν πήρε και δυστυχώς βρέθηκα κι εγώ στο ίδιο νοσοκομείο γιατί μετά απ’ όλο αυτό είχα υψηλή πίεση, λόγω της στεναχώριας μου. Περίμενα μισή ώρα για να μου κάνουν ανάληψη αίματος και να μου μετρήσουν την πίεση.

Αν ήξερα θα πήγαινα απευθείας δημόσιο νοσοκομείο. Έτσι κι αλλιώς σε δημόσιο νοσοκομείο, τα έκτακτα περιστατικά τα αναλαμβάνουν αμέσως», αναφέρει στο TLIFE η Χριστίνα Παππά για την αγανάκτησή της.

«Στο τέλος, μου είπαν να πάρω την μητέρα μου και να πάμε σε άλλον γιατρό για φαρμακευτική αγωγή. Η μητέρα μου έχει προβλήματα και λόγω ενός χειρουργείου που είχε κάνει. Δυστυχώς δεν ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Μένω πολύ κοντά, έλεγα δεν θα ξαναπάω, δεν θα ξαναπάω, αλλά αυτό τώρα ήταν το κερασάκι στην τούρτα», συμπληρώνει η Χριστίνα Παππά.

H Χριστίνα Παππά σε έξοδο με την μητέρα της

Ωστόσο για τη δική της επίσκεψη έλαβε πίσω το χρηματικό ποσό: «Στη δική μου περίπτωση επειδή δεν νοσηλεύτηκα, ωστόσο για την αναμονή που βίωσα τους ζήτησα να μου δώσουν πίσω τα χρήματά μου και μου δώσανε πίσω τα 120 ευρώ. Στην περίπτωση της μητέρας μου κράτησαν τα 2000 ευρώ γιατί δεν θα μου δίνανε και το εξιτήριο αν δεν τους πλήρωνα», αναφέρει η Χριστίνα Παππά σε επικοινωνία με το TLIFE.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More