Χριστίνα Παππά: Στο νοσοκομείο η μητέρα της – Η φωτογραφία και το δημόσιο μήνυμα

Η Χριστίνα Παππά είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές στιγμές από την καθημερινότητά της. Το μεσημέρι της Πέμπτης, ωστόσο, η επιχειρηματίας έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από αυτές που τους έχει συνηθίσει και κατάφερε να τους ανησυχήσει για λίγο.

Ο λόγος; Δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου, στην οποία απεικονίζεται η ίδια χαμογελαστή, στο πλευρό της μητέρας της, η οποία βρίσκεται διασωληνομένη στο κρεβάτι.

Η ίδια δεν αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη στην πολυαγαπημένη μητέρα της, ωστόσο, έγραψε μερικά τρυφερά λόγια για εκείνη, ενώ θέλησε ακόμα να ευχαριστήσει δημόσια όσους την φρόντισαν και να τους συγχαρεί για τη δουλειά τους.

“Μάνα είναι μόνο μια!! Ότι κ να μου κάνει, όσο κ αν μαλώνω, χάνω τον κόσμο στην ιδέα ότι μπορεί κάτι να της συμβεί! Μανούλα μου σ αγαπώ παρά μα παρά πολύ !! Παρακαλώ την Παναγία να σε έχει πάντα καλά μανούλα μου! Ευχαριστώ πολύ το νοσοκομείο Ασκληπιείο την διεύθυνση τον καταπληκτικό γιατρό νευροχειρουργό Χρήστο Γώγο την αναισθησιολόγο Μαρία Ράχη και όλες τις νοσοκόμες! Ένα μεγάλο μπράβο για την συνέπεια την προσοχή, όλα!!” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More