Χριστίνα Παππά: Θα γίνει γιαγιά – Η πρώτη αντίδραση στο TLIFE

Γονείς θα γίνουν, ο Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν, οι οποίοι πριν από μερικές εβδομάδες έκαναν γνωστή τη σχέση τους μέσα από τα social media.

Ο γιος της Χριστίνας Παππά και η όμορφη ηθοποιός περιμένουν τον καρπό του έρωτά τους, μια είδηση την οποία ανακοίνωσε η Άννα Μπεζάν μέσα από το instagram.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αννα Ραφαελα Μπεζαν (@mpezan)

Χριστίνα Παππά – Η πρώτη αντίδραση στο TLIFE

Λίγα λεπτά μετά την χαρμόσυνη ανάρτηση της Άννας Μπεζάν για την εγκυμοσύνη της, το TLIFE επικοινώνησε με την Χριστίνα Παππά.

«Ξαφνικό αλλά πολύ χαρούμενη! Τις επιλογές του γιου μου τις σέβομαι,  όπως έλεγε η γιαγιά μου… του παιδιού μου το παιδί ειναι δυο φορές παιδί! Είναι ευλογία ένα παιδί! Εύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένοι και να έρθει με το καλό ένα παιδάκι γερό κ ευλογημένο» ήταν η πρώτη δήλωση της Χριστίνας Παππά για την χαρμόσυνη είδηση.

Η Χριστίνα Παππά θα γίνει μια γλυκύτατη γιαγιά, αφού είναι γνωστό, πόσο μεγάλη αδυναμία έχει στον γιο της, Δημήτρη τον οποίο και έκανε σε πολύ μικρή ηλικία.

Εμείς να ευχηθούμε “Με το καλό” στην Άννα Μπεζάν και στον Δημήτρη Παππά οι οποίοι πλέον θα μετρούν αντίστροφα τους μήνες για τον ερχομό του μωρού τους.

 

Read More

And More