Χριστίνα Παππά: Το ξέφρενο πάρτι στη Μύκονο για τα γενέθλιά της! Στο πλευρό της ο γιος και η νύφη της

Με ένα μεγάλο πάρτι γιόρτασε τα φετινά της γενέθλια η Χριστίνα Παππά. Η γνωστή ηθοποιός υποδέχτηκε στη Μύκονο αγαπημένους φίλους και συνεργάτες σε μια ιδιαίτερη περίοδο για την οικογένειά της.

Πριν από λίγους μήνες η Χριστίνα Παππά έγινε γιαγιά, καθώς ο γιος της Δημήτρης και η σύντροφός του, Άννα Μπεζάν απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο βλέπουμε συχνά μέσα από τις αναρτήσεις του ζευγαριού στα social media.

«Προσπαθώ να μην ζαλίζω τα παιδιά αλλά τελικά τα ζαλίζω. Η Άννα είναι τρομερά έξυπνη, εγώ της βγάζω το καπέλο. Είναι ικανή που έχει αντιμετωπίσει αυτά που έχει αντιμετωπίσει. Η μικρή θα πάρει το όνομα Χριστίνα – Νεκταρία γιατί έχω κάνει τάμα στον Άγιο Νεκτάριο», είχε δηλώσει η Χριστίνα Παππά για τη νύφη της, Άννα Μπεζάν και την εγγονή της.

Η Χριστίνα Παππά γιόρτασε τα γενέθλιά της  σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου. Εκτός από την οικογένειά της, δίπλα της βρέθηκα αρκετοί άνθρωποι των media. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Νίκος Γεωργιάδης και η Μαίρη Παλιαλέξη ήταν μερικοί μόνο απ’ όσους τίμησαν την ηθοποιό – επιχειρηματία με την παρουσία τους.

Δες το παρακάτω βίντεο από το MykonosLiveTV:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More