Χριστίνα Παππά: Το πάρτι για τη γιορτή της με την οικογένειά της – Φωτογραφίες με τη μητέρα της και τον γιο της

Με ένα μεγάλο πάρτι γιόρτασε την ονομαστική της εορτή η Χριστίνα Παππά, έχοντας στο πλευρό της τον μονάκριβο γιος της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πριν από λίγους μήνες η Χριστίνα Παππά έγινε γιαγιά, καθώς ο γιος της Δημήτρης και η σύντροφός του, Άννα Μπεζάν απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο βλέπουμε συχνά μέσα από τις αναρτήσεις του ζευγαριού στα social media.

«Προσπαθώ να μην ζαλίζω τα παιδιά αλλά τελικά τα ζαλίζω. Η Άννα είναι τρομερά έξυπνη, εγώ της βγάζω το καπέλο. Είναι ικανή που έχει αντιμετωπίσει αυτά που έχει αντιμετωπίσει. Η μικρή θα πάρει το όνομα Χριστίνα – Νεκταρία γιατί έχω κάνει τάμα στον Άγιο Νεκτάριο», είχε δηλώσει η Χριστίνα Παππά για τη νύφη της, Άννα Μπεζάν και την εγγονή της.

Η Χριστίνα Παππά πραγματοποίησε το πάρτι της στο νέο bar-restaurant που άνοιξε στα νότια προάστια και μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα πέρασε ένα ξεχωριστό βράδυ.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, η Χριστίνα Παππά ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη ενώ πόζαρα στον φακό με όλους τους καλεσμένους της.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More