Χριστίνα Παππά: Το βαθύ ντεκολτέ σε βραδινή έξοδο που άναψε φωτιές!

Σε γνωστό εστιατόριο στη Γλυφάδα βρέθηκε η Χριστίνα Παππά για να γιορτάσει μαζί με αγαπημένους φίλους τα 6 χρόνια λειτουργίας του. Το party είχε πολλές λαμπερές παρουσίες από το χώρο της showbiz αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο. Ωστόσο, τα φωτογραφικά φλας άστραψαν με την παρουσία της ηθοποιού.

Η Χριστίνα επέλεξε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα για την βραδινή της έξοδο το οποίο όμως είχε ένα βαθύ ντεκολτέ. Δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο! Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που κάνει σέξι εμφάνιση και τραβάει πάνω της τα βλέμματα.

Στο ίδιο πάρτι βρέθηκε και ο πρώην σύντροφός της, Νίκος Αναδιώτης με τη σύζυγό του, Βασιλική Σταματοπούλου. Η Χριστίνα και ο Νίκος δεν συνεργάζονται απλά στην παράσταση “Bam bam” αλλά διατηρούν και πολύ καλές σχέσεις. Απόδειξη ότι κάνουν και παρέα. Σε πρόσφατη κοινή του φωτογράφιση μάλιστα είχαν μιλήσει γι’αυτό.

“Ο Νίκος είναι ένας πολύ καλός μου φίλος, με τον οποίο μπορώ να συζητήσω τα πάντα. Είναι ένα αξιόλογο παιδί, με σωστές αρχές που έχει πάρα από την οικογένεια του, και ήξερα ότι θα πάει μπροστά. Αν τον ρωτήσεις, θα στο επιβεβαιώσει και ο ίδιος ότι είχα διακρίνει το υποκριτικό του ταλέντο, όταν ήμασταν μαζί και του είχα πει ότι πρέπει να γίνει ηθοποιός”, είχε δηλώσει ανάμεσα σε άλλα η Χριστίνα.

“Μπορεί να είχαμε χαθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά τώρα που ξαναβρεθήκαμε αισθάνομαι -ότι μπορώ να κουβεντιάσω μαζί της τα πάντα, όπως κάνεις με έναν φίλο που έχεις χρόνια να δεις, αλλά τον ξέρεις καλά. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ. Αν δεν συνέβαινε αυτά, θα είχα ζητήσει να αποχωρήσω από την παράσταση. θυμάμαι πάντα πόσο με ενθάρρυνε να ασχοληθώ με το θέατρο και την τηλεόραση, αλλά το έκανα πέντε χρόνια αφότου χωρίσαμε γιατί δεν ήθελα να σκεφτεί κανείς ότι χρησιμοποίησα μία προσωπική σχέση για να μπω σε έναν χώρο όπου η Χριστίνα προϋπήρχε”, είπε εκείνος από τη μεριά του.

Read More

And More