Χριστίνα Παππά: Το βίντεο με τη μητέρα της μέσα από το νοσοκομείο και η αποκάλυψη για την υγεία της

Η Χριστίνα Παππά μπορεί να έχει επιστρέψει κανονικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πρόσφατα να ταξίδεψε για λίγες μέρες στη Μύκονο, ωστόσο, με το που επέστρεψε στην Αθήνα έσπευσε να βρεθεί κοντά στη μητέρα της, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Η επιχειρηματίας δεν λείπει λεπτό από το πλευρό της κυρίας Νικολέτας, καθώς συνεχίζει να ανησυχεί για την υγεία της, παρόλο που όλα βαίνουν καλώς και αναμένεται να πάρει προσεχώς εξιτήριο.

Το απόγευμα της Πέμπτης, μάλιστα, την επισκέφθηκε ξανά και πέρασαν μαζί μερικές στιγμές στο δωμάτιο του νοσοκομείο, ενώ έβγαλαν και ένα boomerang βίντεο κατά τη διάρκεια βόλτας που έκαναν στον διάδρομο και το οποίο δημοσίευσε στο προφίλ της.

“Το κορίτσι μου πάει σούπερ, χάρη στα μαγικά χεράκια κ φανταστικό άνθρωπο τον γιατρό μας @xgogos χάρη στην υπέροχη διοίκηση που όλα δουλεύουν ρολόι @emiliosvougiouklakis! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι στους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό του Ασκληπιείου!!” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που το συνόδευε.

Read More

And More