Χριστίνα Πάζιου στο TLIFE: “Στα 18 μου ήθελα να πεθάνω γιατί πήρα 15 κιλά! Το κενό της μοναξιάς μου το κάλυπταν οι τούρτες”!

Είναι επίμονη, ταλαντούχα και αυτό φαίνεται από τους ανθρώπους που προπονεί κάθε μέρα στο γυμναστήριο. Αν δεν τους κάνει fit… δεν ησυχάζει… Η Χριστίνα Πάζιου  όμορφη και με ένα από τα πιο σέξι και καλλίγραμμα κορμιά της showbiz, συνεργάτιδα της Ελένη Μενεγάκη, έχει λάβει μέρος σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές αλλά πλέον έχει αφήσει την τηλεόραση και έχει αφοσιωθεί στη γυμναστική και στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες. Πριν λίγους μήνες μας σόκαρε λέγοντας κάτι που δεν θα πιστεύαμε ποτέ! Δήλωσε στην εκπομπή της Ανίτας Πάνια πως στα 18 της έτρωγε 4 τούρτες την ημέρα! Σήμερα, εξηγεί στο TLIFE, για ποιο λόγο πήρε στα 18 της 15 κιλά, κάτι που την έριξε ψυχολογικά, ενώ… έπνιγε τον… πόνο της στα γλυκά!

Σήμερα η Χριστίνα αποκαλύπτει στο TLIFE, μυστικά που δεν ξέραμε για αυτήν!

 

Πότε και πως αποφάσισες να ασχοληθείς με την γυμναστική

Είχε αποφασιστεί πριν καν γεννηθώ… (Χαχαχα!) Οι γονείς μου με θυμούνται πάντα να ασχολούμαι με κάτι που έχει να κάνει με γυμναστική, κίνηση και δράση!!

Πριν από λίγους μήνες σόκαρες τους πάντες όταν εκμυστηρεύτηκες σε τηλεοπτική εκπομπή οτι στα 18 έπασχες από βουλιμία και έτρωγες 4 τούρτες τη μέρα…Μίλησε μας για αυτή την εμπειρία – Πως ξεπέρασες αυτό το πρόβλημα;

Η πιο δύσκολη αλλά και η πιο διδακτική εμπειρία της ζωής μου! Πραγματικά σήμερα μου φαίνεται απίστευτο ότι ήθελα να πεθάνω επειδή πήρα 15 κιλά. Όμως στα 18 σου δεν έχεις ούτε τη γνώση ούτε την εμπειρία να καταλάβεις ότι πίσω από το γεγονός ότι παχαίνεις κρύβονται άλλα εσωτερικά προβλήματα που πρέπει να διαχειριστείς. Κι όταν το καταλάβεις αυτό τότε τα κιλά εξαφανίζονται δίχως να το καταλάβεις…
Στη δική μου περίπτωση έβαλα 15 κιλά γιατί έφυγα από την οικογένεια μου, μου έλειπαν οι γονείς μου… Δεν είχαν ξεκινήσει οι σπουδές μου και ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ!
Το ξεπέρασα όταν αποφάσισα να βρω τη δύναμη να ανακαλύψω γιατί τρώω με τέτοια μανία και καταστρέφω τη ζωή μου και το σώμα μου αλλά και ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ στη ζωή μου!! Ο Έρωτας για το επάγγελμα που διάλεξα, ο Έρωτας για την καινούργια μου ζωή στην Αθήνα, ο Έρωτας γενικότερα…
Πες μας 4 ελαττώματα και 4 προτερήματά σου
 Ένα βασικό ελάττωμά μου είναι η σχέση μου με το χρόνο…
Αργώ πάντα στα ραντεβού μου!! 🤣
Οι φίλοι μου πια μου δίνουν ραντεβού μια ώρα νωρίτερα για να είναι σίγουροι ότι θα είμαι στην ώρα μου…
Είμαι εσωστρεφής & επιμονή όταν θέλω κάτι..(Αν αυτά θεωρούνται ελαττώματα… )
Χμμμ… Για τα υπόλοιπα ελαττώματα μάλλον πρέπει να ρωτήσεις την οικογένεια και τους φίλους μου…
Προτερήματα: Νομίζω ένα προτέρημα μου είναι η απέραντη αγάπη που έχω για τη δουλειά μου και κατ’επέκταση με κάνει πολύ δοτική και σε όλους όσους έρχονται σε μένα για να αλλάξουν σώμα, ψυχολογία και ζωή!!
Επίσης νομίζω είμαι κοινωνική, επικοινωνιακή και γενικά καταπληκτική!!! (Χαχαχα!!)
 Είσαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο; Τι είναι για σένα έρωτας;
 Είμαι απόλυτα ερωτευμένη!!
Έρωτας είναι να βλέπεις τον άλλο και η πρώτη σκέψη  που σου έρχεται στο μυαλό να είναι ” Δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν!”
Έρωτας είναι η κοινή εξέλιξη και η πρόοδος της ζωής 2 ανθρώπων όπου υπάρχει επικοινωνία τόσο σε ερωτικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο!
 Έχεις ένα από τα πιο σέξι Instagram. Σε φλερτάρουν οι άνδρες;
 Οι άνδρες δε με πλησιάζουν και πολύ θα έλεγα… Αλλά κι όταν το κάνουν… Έχει χαθεί η έμπνευση βρε παιδί μου…
 Σε έχουν σχολιάσει αρκετοί για τις σέξι φωτογραφίες σου στο insta. Tι απαντάς;
 Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους…
Ιδιαιτέρως στην Ελλάδα όμως η προβολή και η δημοσιότητα προκαλούν πάντα κακεντρεχή σχόλια… Οπότε είναι κάτι που απλά με αφήνει αδιάφορη. Δεν ασχολούμαι με αρνητικούς ανθρώπους…
Βλέπουμε στο instagram σου ότι με το πρόγραμμά σου μεταμορφώνεις κορμιά μέσα σε ένα μήνα! Πως γίνεται αυτό και επίσης είναι κάτι που κρατάει ή μετά το πρόγραμμα ξαναπαίρνει κιλά ο ενδιαφερόμενος;
Το πρόγραμμα φτιάχνεται αποκλειστικά πάνω στις ανάγκες του αθλούμενου και γι’αυτό βλέπεις αυτά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα! Σε όλη την προσπάθεια είμαι δίπλα του για να το συμβουλεύω σε καθημερινή βάση ώστε να μην στερηθεί απολύτως τίποτα & με ένα απλό πρόγραμμα ασκήσης φτιαγμένο στα μέτρα του να έχει αποτέλεσμα σε χρόνο ρεκόρ 💪🏼 Φυσικά και δεν ξαναπαίρνει τα κιλά που έχασε διότι μετά τις 30 μέρες έχει αλλάξει τόσο ο μεταβολισμός του όσο και η ψυχολογία του καθώς και η φιλοσοφία ζωής!
 Πες μας ένα μυστικό διατροφής για επίπεδη κοιλιά
 Μυστικά για επίπεδη κοιλιά δεν υπάρχουν… Υπάρχουν μυστικά που χρειάζεται να κάνει το δικό σου σώμα για να έχεις επίπεδη κοιλιά!Κι αυτά θα τα ανακαλύψει ο ειδικός όταν του πεις το ιστορικό σου! Παρολ’ αυτά το κολύμπι… έστω και το απλό πλατσούρισμα για 20-30 λεπτά μέσα στο νερό βοηθάει απίστευτα όλο το σώμα!! 2-3 φορές την εβδομάδα!
Πες μας (αλήθεια) τι τρως καθημερινά και έχεις αυτό το κορμί!
 Τρώω τα πάντα!! Το μυστικό είναι να μην καταπιέζεσαι και να μη στερείσαι τίποτα!!
Έχεις κάνει κάποια πλαστική ή κάποια αισθητική παρέμβαση;
 Τα έχω κάνει κι εγώ τα ενέσιμά μου!!!Όταν τα κάνεις με μέτρο σε διατηρούν απλά ξεκούραστη και φρέσκια. Δε σε παραμορφώνουν…Φροντίζω το δέρμα μου καθημερινά βάζοντας αντηλιακό το πρωί και ένα serum το βράδυ! Κάνω κάθε μέρα απολέπιση… Και 2 φορες το χρόνο κάνω μια καταπληκτική μεσοθεραπεία στο πρόσωπο με το πλάσμα του αίματος μου!

Read More

And More