Χριστίνα Πολίτη για Δημήτρη Σταρόβα: «Είναι μια κατάσταση δύσκολη και σοκαριστική»

Τη Χριστίνα Πολίτη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», η οποία μίλησε για τον Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος παραμένει στο Τζάνειο νοσοκομείο από το μεσημέρι της Τετάρτης 16/5.

Ο Δημήτρης Σταρόβας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε εγκεφαλικό επεισόδιο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τους γιατρούς.

Η στενή του φίλη του καλλιτέχνη, Χριστίνα Πολίτη μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό ανέφερε: «Ευτυχώς ήταν η Άννα εκεί και τον πρόλαβε, δεν αισθανόταν καλά και αυτό δείχνει ότι όταν δεν αισθανόμαστε καλά πρέπει να πηγαίνουμε αμέσως να κοιτάμε τι μας συμβαίνει και να μην τα περνάμε όλα έτσι. Ευτυχώς των πρόλαβαν, τον πήγαν στο Τζάνειο και τον περιποιούνται πάρα πολύ. Είναι μια κατάσταση δύσκολη και σοκαριστική. Όλοι οι γιατροί είναι από πάνω του και τον αγαπάνε πάρα πολύ».

«Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, τον περιμένουμε να ανακάμψει και μόλις επιστρέψει να κάνει και λίγο δίαιτα, να πηγαίνει στους γιατρούς, η πρόληψη είναι πολύ σημαντική», συμπλήρωσε η Χριστίνα Πολίτη. 

«Μου αρέσει που μιλάω για τον Δημήτρη γιατί τον αγαπάω πάρα πολύ. Δεν μου είχε πει κάτι ο Δημήτρης, δεν συζητούσαμε για θέματα υγείας. Είναι ένας άνθρωπος που τα αποφεύγει αυτά», κατέληξε η Χριστίνα Πολίτη. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164